25 / 04 / 2024

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz tarihinde kuruldu.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Özgür Beton Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özgür Beton Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da Efendi Aydın tarafından kuruldu.

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirket Mahfus Odunkıran  tarafından  kuruldu.

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Yılmaz Özgür tarafından kuruldu.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Ber Proje Yatırım İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Proje Yatırım İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Şevket Songültekin tarafından kuruldu.

Özkır Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Özgür tarafından kuruldu.

Alko İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alko İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Derya Güngör tarafından kuruldu.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Asistan Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asistan Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Binali Demirbaş tarafından kuruldu.

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.         Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere, konut, işyeri, otel, turistik tesisler ve işletmeler, hizmet binaları, sanayi tesisleri, yol, okul, fabrika, enerji istasyonları, teknik hidrolik santral, baraj, liman, silo, havaalanı, köprü, kanalizasyon ile diğer inşaatları yapmak, müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. Bu inşaatlar için açılan bütün resmi, özel, uluslararası, askeri ihalelere katılmak. 2.         Yukarıda sayılan inşaat ve mühendislik işlerinin gerçekleşmesi için gerekli her türlü etüd, mühendislik, mimarlık, müteahhitlik hizmetleri yapmak; inşaat, tesisat, montaj, dekorasyon...