23 / 04 / 2024

özka ortaklar inşaat pendik royal

özka ortaklar inşaat pendik royal

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Özka Ortaklar Royal ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Özka Ortaklar Royal iletişim!

Özka Ortaklar Royal iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor.

Pendik Royal ulaşım! 165 bin liraya!

Pendik Royal ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Özka Ortaklar İnşaat projesi Pendik Royal Evleri'nde fiyatlar 165 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi! 159 bin liraya!

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Özka Ortaklar Pendik Royal Evleri projesinde fiyatlar 159 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Pendik Royal adres!

Pendik Royal adres ; Mimar Sinan Cad. Bora Sok. No: 2 Gözdağı - Pendik / İSTANBUL adresinde yer alıyor. Pendik Royal Evleri'nde fiyatlar 159 bin liradan başlıyor...

Pendik Royal ne zaman teslim?

Pendik Royal ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. Pendik Royal Evleri kapsamında yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor

Özka Ortaklar Royal ne zaman teslim?

Özka Ortaklar Royal ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Pendik Royal Evleri 276 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatını İGA'nın ortakları mı üstlendi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda önceki gün yaşanan uçak kazası, ikinci pistin yıllardır neden bitirilemediği sorusunu tekrar gündeme taşıdı. Sabiha Gökçen'in ikinci pist inşaatında İGA'nın ortaklarının yer aldığı iddia ediliyor...

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Ayışık tarafından kuruldu. 

Özkaş Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaş Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Vedat Özkaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat sektörü referanduma odaklandı!

Bir inşaat şirketinin ortaklarından Caner Tan, referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın, gayrimenkul sektörünün rahat bir nefes alacağını ve bekleyen talebin yeniden harekete geçeceğini söyledi.

Uşak'ta inşaat işçileri eylem yaptı!

Uşak’ta Kentsel Dönüşüm alanında inşaat yapan firmalardan İZKA İnşaat’a bağlı olarak çalışan 70 işçi 3 aydır alacaklarını alamadıklarını ve sigortalarının da yapılmadığını iddia ederek bir haftadır iş bıraktı.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

özka ortaklar inşaat pendik royal Haberi

özka ortaklar inşaat pendik royal

Konutların 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan Özka Ortaklar Royal ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, 4 bin 500 metrekare alana sahip.


Satış sürecine devam edilen Pendik Royal ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. 100 konut ve 12 ticari birimin bulunduğu projede konut alanları 60 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.


10 katlı 2 blok halinde yükselen Özka Ortaklar Royal ödeme planı kapsamında peşin ödeme yapmak mümkün. Özka Ortaklar İnşaat imzası taşıyan projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 



Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal projesinin sosyal imkanları arasında;  basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, kamelyalar, açık yüzme...