25 / 04 / 2024

Özkan Güneysu

Özkan Güneysu

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bülbül, Özkan Güneysu, Sedat Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Makinnova Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makinnova Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Günay tarafından kuruldu.

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündeminde!

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Özkan Güneysu Haberi

Özkan Güneysu

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bülbül, Özkan Güneysu, Sedat Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-       Her türlü inşaat iskelesi kiralaması,kiraya verilmesi,alım satımı,imalatı,ithalatı,ihracatı,inşaat kalıp bağlantı elemanları,teleskopik dikmeler,tayrotlar,çelik,pik ve sfero döküm somun ve mamülleri,teleskopik dikme aksesuarları dış cephe sıva iskelesi ve yardımcı aksesuarları,çelik kalıp ve aksesuarları,iskele ayar milleri ve somunları,payandalar,dişli mekanizmalar,kancalar imal etmek,alım satımını yapmak,ithalatını ve ihracatını yapmak.çelik konstrüksiyon,pres ve toma kaynak işleri,fason imalatlar ve ilgili mamüllerin boyanmasını vee paketlemesini yapmak. 2-       Her türlü İnşaat iskelesinin imalatı kurulması,montajı,sökülmesi,pazarlaması ithalatı,ihracatını toptan perakende alımını satımını yapmak,yaptırmak. 3-       Her Türlü Üretim ve satışlarla ilgili demir,boru,profil,çelik,döküm,saç,paslanmaz...