19 / 04 / 2024

Özlem Akarçay

Özlem Akarçay

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Akarçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Deprem gözlem ağında ikinci sıradayız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye bugün Avrupa'nın ikinci büyük deprem gözlem ağına sahip. Geçen yıl 38 bin 287 depremi kaydettik. Bu yıl ilk 10 ay itibarıyla 19 bin 446 deprem kaydımız oldu" ifadelerini kullandı...

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu. 

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu.

Adıyaman Çelikhan Çayı ıslah ediliyor!

Çelikhan'ın yıllardır büyük özlem ile beklediği Çelikhan Çayı ıslah ediliyor. Mart ayı içerisinde başlanılacak olan çalışmada ilk etapta Devlet Hastanesinin yanından gelen dere ve Yukarı Mezarlık ile Devlet Hastanesine kadar yapılması planlanıyor.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Aydın Ay-Konut mağdurları Özlem Çerçioğlu'ndan destek bekliyor!

Ev sahibi olma umuduyla 19 yıldır bekleyen ve bir takım sorunlar nedeniyle hayalleri bir türlü gerçekleşmeyen Ay-Konut mağdurları, önce Ay-Konut Sitesi önünde daha sonra da Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde mağduriyetlerini haykırdı.

Afyon Mahallem Spor Yapıyor Projesi'nin ilk etabı hayata geçiriliyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, Mahallem Spor Yapıyor projesinin ilk etabını Akarçay kenarında hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Zahir Özbağ, Tuncel Akarçay ve Bektaş Ateş tarafından kuruldu.

Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları!

Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları 'nda teslimlerin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. Toplamda 130 dairenin yer aldığı projede 24 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Akarçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence daire fiyatları!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence'ın 386 adet konut ve 26 adet ticari ünite bulunan ilk etapında daire satışları başladı. Projede 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence' da 40 ay sıfır faiz!

Düzlem Yapı tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 3 etaptan oluşuyor. Projede 40 ay sıfır faiz ödeme seçeneği olan daireler 168 bin TL'den başlıyor.

Özlem Akarçay Haberi

Özlem Akarçay

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Akarçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.


Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü konut, bina, iş merkezi, fabrika ve benzeri tüm yapıların çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonunu yapmak. Isı yalıtımlı giydirmeli iç ve dış cephe kaplama işlerini yapmak. Her türlü yapı gruplarının ısı, ses ve su yalıtımı malzemelerini,  kauçuk, plastik yapı ve inşaat malzemelerini toptan, perakende olarak alımı, satımı, ithalatını, ihracatını, üretimini ve e-ticaretini yapmak, 2-Konusu ile ilgili bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin toptan, perakende olarak alımı, satımı, ithalatını, ihracatını, üretimini ve e-ticaretini yapmak, 3- Konusu ile ilgili her nevi cam...