24 / 04 / 2024

Özmen Konutlarlı Empire İncek fiyat 2017

Özmen Konutlarlı Empire İncek fiyat 2017

Toplam 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek Residence projesi 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. İşte Empire İncek Residence fiyatları...

Emlak sektöründe kriz büyüyor!

Sektörün duayen isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa’nın yaptığı uyarı gerçek oldu. Kriz her geçen gün giderek derinleştiği Kıbrıs İskele Long Beach’te fiyatlar 200 bin sterlinden 150 bine düştü. işte konu ile ilgili detaylar...

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Deprem için riskli yerler tek tek açıklandı: Marmara, Ölüdeniz, Yedisu... Kumburgaz fayı da 7 şiddetinde kırılabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal ve Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem haritasıyla ilgili bilgi vererek, deprem riskli olan yerleri tek tek sıraladı. İşte ayrıntılar...

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Arcatria Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arcatria Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Merve Karabayır, Sercan Alp Özmen ve Tolga Berk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Özmen Konutlarlı Empire İncek fiyat 2017 Haberi

Özmen Konutlarlı Empire İncek fiyat 2017

43 katlı tek blok şeklinde yükselen Empire İncek Residence projesi 6 bin inşaat alanına sahip. 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Empire İncek Residence projesi 243 adet daireden meydana geliyor. 


1+1 dairelerden oluşan Empire İncek Residence rpojesinde daire alanları 59 metrekare ile 169 metrekare arasında tasarlandı.


Empire İncek Residence fiyatları!


Özmen Konutları imzasıyla hayata geçirilen Empire İncek Residence fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 500 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Empire İncek projesinde yüzde 70 peşin ödeme yapıldığında kalan kısım tapu zamanında kişiye bağlı olarak ister nakit ister taksit şeklinde ödenebiliyor. 


Empire İncek Residence dairelerin yanı sıra açık otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, göl manzarası, güvenlik, kafe, kameralı güvenlik, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kuaför, market, sauna, süs havuzu ve türk hamamı gibi...