29 / 03 / 2024

Özmiraç Metal Çelik adres

Özmiraç Metal Çelik adres

Özmiraç Metal Çelik Konstrüksiyon Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Alkan tarafından kuruldu.

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Korayhan Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korayhan Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Kurt tarafından kuruldu.

Foner Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foner Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarkan Yaman tarafından kuruldu.

Özmiraç Metal Çelik adres Haberi

Özmiraç Metal Çelik adres

Özmiraç Metal Çelik Konstrüksiyon Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Özmiraç Metal Çelik Konstrüksiyon Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
DEMİR ÇELİK 1- Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerini imal ve istihsal etmek. 2- Yukarıda yazılı işler için lüzumlu maden cevherlerini ve yardımcı maddelerini aramak, bunları istihraç etmek veya ettirmek ve işletmek. 3- Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak, her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik, imalat ve...