19 / 04 / 2024

Öznur Çalık malatya havalimanı açıklaması

Öznur Çalık malatya havalimanı açıklaması

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Salçalık domateslerin yanına yaklaşılmıyor! Salçalık domatese zam mı geldi?

Salça yapma zamanı geldi. Vatandaşlar harıl harıl salçalık domatesleri almaya başladı. Peki salçalık domatesler ne kadar? İşte detaylar!

AVM’lerde yeni dönem! Doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezleri kapanacak!

AVM'lerde yeni dönem beklentisini aktaran  EVA Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Müdürü Erdem Akyol, önümüzdeki dönemde açık, konseptli olmayan, hijyen standartları açısından düşük kapasiteli, doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezlerinin kapanacağını belirtti. İşte detaylar...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Malatya Beydağı'nda 800 konut dönüşüyor!

Malatya'da çöken binanın enkazını inceleyen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları 6 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt'ta inşa edilen deprem konutlarının 6 ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Öznur Çalık: Malatya'daki deprem konutlarının ihale bedeli 2 milyar TL!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını söyledi.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Malatya’ya 246 milyon TL'lik havalimanı inşa edilecek!

Malatya halkını uzun süredir beklediği havalimanı için sevindiren haber geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli havalimanı terminal binasının iki yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya'daki deprem konutları 7 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ depreminde evleri ağır hasar görenler için yapılan konutların bir kısmının hak sahiplerine teslim edildiğini, 7 ay içinde de kalan 3 bine yakın konutun vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Öznur Çalık malatya havalimanı açıklaması Haberi

Öznur Çalık malatya havalimanı açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın gelişmesi ve kalkınması yolunda ciddi çalışmalar içinde. Ulaşımdan sanayiye her türlü yatırım için Ankara'da yoğun mesai harcayan Çalık, birçok yeni projenin hayata geçirileceğini belirtiyor. Bunlardan biri Malatya Havalimanı'na yapılacak ikinci terminal binası. Bir diğer yatırım projesi ise ulaşım şehri Malatya'nın trafiğini rahatlatacak olan 54 kilometrelik Kuzey Çevre Yolu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Çalık, Malatya’yı ekonomik ve sosyal anlamda daha da kalkındıracak yeni projeleri anlattı...

Malatya'nın sanayi altyapısı yatırımcılar için ne kadar cazip? Sanayici ve firmaların belli başlı sorunları neler?

Malatya’mız sanayi şehridir. Ticari geçiş güzergâhındadır ve 6.bölge teşviklerinden yararlanmaktadır. Yatırımcılar için caziptir. Mesleki liseler ile üniversitelerimiz sanayicimizin teknik eleman ihtiyacına yönelik bölümler açmıştır. Bizler OSB'ler ve KSS'lerin altyapılarına dönük yatırımları bakanlıklar nezdinde...