19 / 04 / 2024

Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri şirketi

Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri şirketi

Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kenan Demirok tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ağustos 2013 tarihinde Bağdat Caddesi'nde kuruldu

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülderen tarafından kuruldu. 

Öz Maria İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Maria İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hayri Pınar tarafından Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dublin İnşaat Elektrik Elektronik Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dublin İnşaat Elektrik Elektronik Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kötdikanlıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Özyapı tarafından kuruldu.

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 425 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Göktaş tarafından kuruldu.

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited ŞirketiMuharrem Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbat İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Toptan Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbat İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Toptan Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kemal Batakcıoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okray Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri şirketi Haberi

Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri şirketi


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kenan Demirok tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi tüm hissesi Kenan Demirok'a ait. 


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak,inşaat sektörüne ait tüm edevatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı inşaat ihalelerine iştirak etmek,inşaat malzemelerinin alım ve satım işlerini yapmak.Yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,yaptırmak,yurt içinde dağıtım hizmetlerini vepazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi, Gülcihan Sokak,...