25 / 04 / 2024

Avanti İnşaat Elektrik Filo Gıda Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Avanti İnşaat Elektrik Filo Gıda Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üzeyir Albayrak ve Abdulkadir Albayrak ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Avanti İnşaat Elektrik Filo Gıda Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile Üzeyir Albayrak ve Abdulkadir Albayrak ortaklığında kuruldu.


Avanti İnşaat Elektrik Filo Gıda Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Yurt içi ve yırt dısında insaat toplu ve münferit konut organizasyonları müteahhit veya taseron olarak her çesit insaat ve tesisat isleri yapmak, insaat isleri ile ilgili yurt içi ve yurt dısında açılacak ihalelere katılmak, taahhütlerde bulunmak, b)Her türlü insaat taahhüt isleri ; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak, bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Avanti İnşaat Elektrik Filo Gıda Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Fevzi Çakmak Mah.1115.Sok. No.2/A Esenler 


Geri Dön