28 / 03 / 2024

Özpınar İnşaat

Özpınar İnşaat

Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kenan Demirok tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ağustos 2013 tarihinde Bağdat Caddesi'nde kuruldu

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demirel tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Berkpınar tarafından kuruldu.

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi Pendik’te 50 TL sermaye bedeli ile Ayhan Güney tarafından kuruldu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Özpınar İnşaat Haberi

Özpınar İnşaat


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kenan Demirok tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi tüm hissesi Kenan Demirok'a ait. 


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak,inşaat sektörüne ait tüm edevatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı inşaat ihalelerine iştirak etmek,inşaat malzemelerinin alım ve satım işlerini yapmak.Yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,yaptırmak,yurt içinde dağıtım hizmetlerini vepazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi, Gülcihan Sokak,...