20 / 04 / 2024

Özuzun Gıda Turizm İnşaat nerede

Özuzun Gıda Turizm İnşaat nerede

Özuzun Gıda Turizm İnşaat Ve Metal Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu.

Özuzun Gıda Turizm İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Özuzun Gıda Turizm İnşaat Ve Metal Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu.

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dorukbey İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukbey İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç ve Bektaş Bektaş ortaklığında kuruldu.

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017'de Özlem İri tarafından kuruldu.

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şefika Meral Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan 300 bin TL sermaye ile bugün Lütfi Karakaya ve Emine Karakaya ortaklığında kuruldu.

Ertekin Grup İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertekin Grup İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ertekin tarafından kuruldu.

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Reza Hobab tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kd Constructıon İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kd Constructıon İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenna Duran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alhayr İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhayr İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup Bildik ve A. Abdullah S. Aljubalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Nouralhouda Al tarafından kuruldu.

Vroia İnşaat Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vroia İnşaat Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Al Maımanı tarafından kuruldu.

Demsev İnşaat Gıda Turizm Tarım Hayvancılık Otomotiv Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Demsev İnşaat Gıda Turizm Tarım Hayvancılık Otomotiv Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Tic.Ltd.Şti Veli Demirağ ve Serdal Sevimli ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özuzun Gıda Turizm İnşaat nerede Haberi

Özuzun Gıda Turizm İnşaat nerede

Özuzun Gıda Turizm İnşaat Ve Metal Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu.

Özuzun Gıda Turizm İnşaat Ve Metal Limited Şirketi konusu:
Her türlü gıda ürünlerinin un, şeker, et ve etten mamul, süt ve sütten mamul ,her türlü gıdaların yaş sebze ve meyvelerin tahıl ürünlerinin , hububat ve bakliyatların, çerezlerin, kahvelerin, kakaoların un haline getirilmiş konsantre edilmiş, konserve ve salamura halde bulunan her türlü gıdaların , her türlü kurutulmuş gıdaların, her türlü yağların, gıda sanayii ürünlerinin alım satımlarının yapılması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Özuzun Gıda Turizm İnşaat Ve Metal Limited Şirketi adres: Mehterçeşme Mh.1941.Sk.No:32 B...