29 / 03 / 2024

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat iletişim

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat iletişim

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Flora Residence Ataşehir'de kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Köse tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Giraz tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat iletişim Haberi

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat iletişim

Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu.


Özyurt İletişim Reklam Organizasyon İnşaat Kimyasal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirket her türlü inşaat malzemelerinin alım-satımını, ithalat ve ihracatını yapar, yaptırır, 2- Şirket her türlü ikamet amaçlı ve ikamet amaçlı olmayan inşaat taahhüt işleri olarak, konut, işyeri, ticarethaneler, plazalar gibi inşaatların yapımını, kendi  hesabına arazi ve arsa alımlarını, bunlar üzerine veya başkalarına ait arazi ve arsalar üzerine kat karşılığı inşaat işleri yapar, 3- Resmi, Özel, Kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri, tüneller, limanlar fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri,...