29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat N Cadde fiyat

Özyurtlar İnşaat N Cadde fiyat

Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi NCadde’yi Esenyurt’ta hayata geçiriyor. 112 home ofis daireden oluşan NCadde’de lansman dönemine özel olarak 70 metrekare 1+1 daireler 149.000 liradan, 75 metrekare 1+1 daireler ise 159.000 liradan satılıyor...

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar'ın 5 projesinde kampanya başladı!

Toplam 5 projesinde yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 0,70 faiz uygulayan Özyurtlar İnşaat, eylül ayı boyunca banka kredisi yoluyla evlerini satışa çıkardı.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da teslimler ne zaman?

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde 48 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar N Logo 2.etapta 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat'ın önce satışına başladığı Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabı büyük ilgi görüyor. Projede yer alan stüdyo daireler 129 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Town projesi 3 blok halinde Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Özyurtlar İnşaat ile 39 bin kişi N'lerde yaşamayı seçti!

Özyurtlar İnşaat bu gün kadar hayata geçirdiği projelerinde 39 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Şimdi de N City, N Merkez, N Town ve N Şehir projelerinde 2 bin kişiye evlerini teslim ediyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

Özyurtlar İnşaat projelerinde 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat size hayallerinizdeki eve sahip olmanız için 6 farklı lokasyonda 6 farklı proje sunuyor ve 139 Bin Liraya ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

Özyurtlar İnşaat N Cadde fiyat Haberi

Özyurtlar İnşaat N Cadde fiyat

Esenyurt, Bahçeşehir ve Beylikdüzü’nde yaptığı konutlarla bugüne kadar 7 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi NCadde’yi satışa sundu. Esenyurt’ta 7 dönüm arazi üzerinde inşa edilen NCadde, tek blokta 16 kattan oluşuyor. NCadde’de 112 daire bulunduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Projedeki dairelerin tamamı 1+1 home ofise’lerden oluşuyor.  NCadde’de lansman dönemine özel olarak 70 metrekare 1+1 daireler 149.000 liradan, 75 metrekare 1+1 daireler ise 159.000 liradan satışa sunuluyor” dedi. 


24 ay sonra teslim

Tamer Özyurt’un verdiği bilgiye göre 24 ay sonra teslim edilecek olan NCadde’de onbir adet ticari birimin yanı sıra bir adet de lojistik birim bulunuyor. NCadde sosyal donatılarıyla da fark yaratıyor. Hem göl hem de deniz manzaralı projede fin hamamı, Türk hamamı, sauna,...