27 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat N5 Suiteste kampanya

Özyurtlar İnşaat N5 Suiteste kampanya

N5 Suites'te dairelerin 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Konum olarak metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 3 bin TL kira getirişi alıcıları bekliyor.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Özyurtlar N5 Suites'de 3 bin TL kira getirisi avantajıyla!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites Otel+Residence projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı.

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Özyurtlar N5 Suites projesinde N kazançlı formül!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre N5 Suites’den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyo

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

Özyurtlar İnşaat N5 Suiteste kampanya Haberi

Özyurtlar İnşaat N5 Suiteste kampanya

N5 Suites'te dairelerin 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Konum olarak metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 3 bin TL kira getirişi alıcıları bekliyor. Sınırlı sayıda kalan daireler için fırsat devam ediyor. N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. 


N5 Suits projesinde ticari tapu, 5 yıldızlı otel konsepti, yüzde 18 KDV dahil fiyatı, mobilyalı süit ve double suit odalan ve yüzde 40'ını peşin kalanı ise teslimde ödeme imkanı sunuluyor. 


Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen proje konum olarak Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Metrobüs durağına 2 dakika, Atatürk Havaalanına 15, CNRFuar Merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ödeme koşullan kapsamında 60 Ay 0 faiz ve yüzde 40 peşin kalanı teslimde ödeme fırsatı sunulan projede teslimlerin 6 ay sonra yapılması öngörülüyor. N5 Suites'te 7/24...