18 / 04 / 2024

Özyurtlar Nlogo İstanbul

Özyurtlar Nlogo İstanbul

Özyurtlar İnşaat "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" diyenler için Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da kampanya yaptı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da taksitler 2017'de başlayacak!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul projesinde yeni bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul'dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye tam 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak.

Özyurtlar Nlogo İstanbul’da 60 ay 0 faizle!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Nlogo İstanbul'da ilk 12 taksidi Özyurtlar ödüyor!

İstanbul Esenyur'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da toplamda 2 bin 550 adet daire yer alıyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan projede ilk 12 taksit Özyurtlar bünyesinde ödeniyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu Nlogo İstanbul projesinde "Komşunu getir, taksidini sildir!" kampanyası başladı. Projede dairelerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 36 ay 0 faizle! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başladığı Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde daireler için 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede daireler stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

48 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılan Özyurtlar Nlogo İstanbul'da yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyodan 3+1'lere kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nlogo İstanbul fiyat!

Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje toplam 2 bin 550 adet daireden meydana geliyor.

Özyurtlar İnşaat tüm projelerinde 0 faiz kampanyasına başladı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerindeki tüm konutları sıfır faizle satışa sundu. Ev sahibi olmak isteyenler, Nlogo İstanbul'dan istedikleri evi 36 ay boyunca herhangi bir faiz ödemeden alabilecek.

Özyurtlar Emlak 2014'te Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda (Emlak 2014) gayrimenkul alıcısının karşısına çıkacak. Firma Emlak 2014'te Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak...

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Nlogo İstanbul'da teslimler başladı!

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Özyurtlar dükkanlarını açık artırmayla satışa çıkardı!

Özyurtlar Holding, Esenyurt’taki projesi ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırma yoluyla satışa sundu. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Nlogo İstanbul’da 48 ay, 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul fiyatları 227 bin TL'den başlıyor!

Nlogo İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar seçenekler sunuluyor. Nlogo İstanbul'da fiyatlar 227 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar Nlogo güncel daire fiyatları!

Özyurtlar Nlogo güncel daire fiyatları 227 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nlogo İstanbul Evleri'nde 0,70 vadeli 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul Evleri'nde 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına 3+1 daire fırsatı için sayılı günler kaldı...

Özyurtlar Nlogo İstanbul Haberi

Özyurtlar Nlogo İstanbul

Özyurtlar İnşaat  "Bir evim olsun ama param da cebimde dursun" diyenler için Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul'dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak. Ayrıca 2017'den itibaren 60 ay boyunca ev taksitlerinden hiç faiz alınmayacak. Kampanya boyunca 1+0171 bin lira, 1+1 daireler 274 bin liradan satılacak. 


Dünya 



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nlogo İstanbul’dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye 12 ay sonra yapılacak ev tesliminde başlayacak

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul’un kasım ayı boyunca devam edecek olan “60 ay 0 faiz. Taksitleri 2017′de ödemeye başlayın” kampanyası yoğun ilgiyle karşılandı. Kısa bir sürede satışa çıkan konutların yüzde 50’si satıldı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış...