18 / 04 / 2024

Pakistan Karaçi Belediye Başkanı Esenler kentsel dönüşüm

Pakistan Karaçi Belediye Başkanı Esenler kentsel dönüşüm

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Gebze'de afetlerde hızlı müdahale için Kara Kutu hazır: Bina bilgileri, kadastro planları kurtarma için kullanılabilecek

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde olası afetlere hazırlıklı olunması için hazırlanan "Kara Kutu" isimli veri depolama sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye ve haberleşme hizmetlerinden 48 saat boyunca kesintisiz faydalanacak ve yıkım anında hızlı müdahale ve yönlendirme yapılabilecek. İşte detaylar...

Divriği Belediye Başkanlığı'ndan satılık 44 arsa!

Divriği Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 44 adet arsa için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Pakistan Karaçi'de kaçak yapı savaşı!

Pakistan Karaçi'deki kaçak binaların yıkılmasını istemeyen bir grup polisle çatıştı. Çıkan arbede sonucunda polis ve göstericilerden yaralananlar oldu.

Pakistan'da topraklarına el konulduğunu iddia eden bir gruptan protesto gösterisi!

Pakistan Karaçi'de topraklarına el konulduğunu iddia eden bir grup protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Pakistan'da Türkiye Karaçi Başkonsolosluğu binası açıldı!

Türkiye'nin Pakistan'daki Karaçi Başkonsolosluğu'nun yeni binasının açılış töreni bugün gerçekleşti. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Pakistan'da 5 katlı bina çöktü: 2 ölü, 8 yaralı!

Pakistan'ın Karaçi şehrinde 5 katlı binanın çökmesi sonucunda 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.

Elbistan'daki 250 metruk binanın 180’i yıkıldı!

Kahramanmaraş Elbistan'da 250 metruk binanın 180’i belediye ekiplerince yıkıldı. Konuyla ilgili Elbistan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Pakistan'da 5 katlı bina çöktü!

Pakistan Karaçi'de çok sayıda kişinin oturduğu 5 katlı bina çöktü. Çökme sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi ise yaralandı...

Belediyelere Reyting Sistemi geliyor!

Gayrimenkul Borsası (GABORAS) hayata geçireceği Belediye Reyting Sistemi'yle belediyelerin performansını ölçecek ve onların gelişmesi için bir rekabet ortamı sağlamış olacak.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Küçükçekmece raylı sistem projeleriyle ulaşım üssü olacak!

İstanbul Küçükçekmece’de AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk” dedi. Karadeniz ilçedeki raylı sistem projelerini de anlattı...

Pakistan Karaçi Belediye Başkanı Esenler kentsel dönüşüm Haberi

Pakistan Karaçi Belediye Başkanı Esenler kentsel dönüşüm

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Shallwani'ye Esenler'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. 

Esenler Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; 15 Temmuz Millet Bahçesi Şehir Düşünce Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Göksu, Esenler Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi verdi.  

Akıllı Şehir, Kuzey ve Güney Rezerv Alanı ve 15 Temmuz Millet Bahçesi tanıtılırken yeni yapılacak millet bahçesi ve taşınacak yeni alanlara ilişkin de açıklamalar yapıldı. 

Iftikhar Ali Shallwani Esenler’deki kentsel dönüşüme, yeni hazırlanan projelere ve yapılan çalışmalara hayran kaldığını belirtti. 

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli...