26 / 04 / 2024

pakpen e dergi

pakpen e dergi

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, üretim kalitesindeki iddiasını dijital iletişime de taşıyor. Pakpen, geçtiğimiz yıl twitter,facebook ve linkedin hesaplarıyla başladığı dijital iletişim çalışmalarını, Pakpen Blog ve Pakpen E-dergi ile sürdürüyo

Pakpen, Türkmenistan'da Expobuild fuarına katıldı!

Yapı malzemeleri sektörünün lider şirketlerinden Pakpen 17-19 Haziran tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen altıncı kez katıldıkları Türk inşaat malzemeleri fuarı Expobuild’e katıldı.

Pakpen ürünlerindeki iddiasını dijital iletişime taşıdı!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, üretim kalitesindeki iddiasını dijital iletişime de taşıyor. Pakpen, geçtiğimiz yıl twitter,facebook ve linkedin hesaplarıyla başladığı dijital iletişim çalışmalarını, Pakpen Blog ve Pakpen E-dergi ile sürdürüyo

JCR'den Pakpen'e yatırım yapılabilir notu!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen'e, Derecelendirme Kuruluşu JCR'dan 'yatırım yapılabilir* notu getirdi.

Pakpen JCR’dan yatırım yapılabilir notu aldı!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Pakpen Adana'da tesisat ustalarıyla buluştu!

Pakpen, Türkiye çapında düzenlediği tesisat ustalarına yönelik seminerlerinin 27’ncisini, Adana’da Anemon Otel’de gerçekleştirdi. Efes Yapı’nın da katkıları ile gerçekleşen seminere, 300’e yakın tesisat ustası katıldı.

Pakpen, 2015'e kadar her yıl çift haneli büyüme hedefliyor!

Yapacakları 20 milyon TL yatırım ile 2015 yılına kadar kontrollü bir büyüme öngördüklerinin altını çizen Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, "2015 yılına kadar her yıl ortalama çift haneli büyüme hedefimiz var" diye konuştu...

Beyaz eşyada fırsat yağmuru

Geçen yıl yüzde 11 daralan beyaz eşya sektöründe, firmalar iç pazarı canlandırmak için kampanyalara yüklendi. Kampanyalarda hediye ürünler, indirimler ve taksitli ödeme kolaylıkları dikkat çekiyor.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Esenbahçe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor ve 210 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 TL peşinatla!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin TL'den başlıyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 YTL peşinatla! Kura yok!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin YTL'den başlıyor.

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

pakpen e dergi Haberi

pakpen e dergi

Pakpen blog ve Pakpen E-Dergi’de, hem sektör çalışanlarının hem de son tüketicinin rahatlıkla takip edebileceği içerikler sunduklarını ifade eden Pakpen Kurumsal İletişim Müdürü Hale Kuyucu, dijital iletişimin, çağın artık bir gereği olduğunu söyledi. Kuyucu, “Pakpen E-dergi, yaklaşık sekiz yıldır paydaşlarımızla iletişim kurabilmek için çıkardığımız kurum dergimizin bir devamı niteliğinde. Pakpen Haber dergimizi, mobil dergi aplikasyonu ile hem çevreye olan duyarlılığımız hem de internet üzerinden iletişimin günümüzde artan önemini dikkat alarak dijital dünyaya taşımış olduk” dedi. “Dergimizde ekonomik, sektörel,güncel ve hayatın içinden içeriklere yer veriyoruz” diyen Kuyucu, şöyle konuştu: “Dergimizde yapı sektörünü yakından takip etmek isteyen paydaşlarımızın, uzmanlık gerektiren teknik bilgileri bile sıkılmadan okumalarına gayret ediyoruz. Pakpen E-dergi uygulamamızla, şirket olarak çok daha fazla kişiye ulaşabilmeyi hedefliyoruz.” Kuyucu,“ Önemli gazeteci...