25 / 04 / 2024

Palandöken tesisleri

Palandöken tesisleri

Palandöken tesisleri için 30 Temmuz'da son teklifler alınacak. En sıcak istekli Erzurum Büyükşehir Belediyesi. Başkan Sekmen, "İlgili bakanlarla görüştüm. İhale süreci tamamlanacak. Alan olmadı, hemen devir isteyeceğiz" dedi.

Erzurum Palandöken TOKİ Malmeydanı konut belirleme kurası!

Erzurum Palandöken TOKİ Malmeydanı konut belirleme kurası bugün çekilecek. 3 oda 1 salon konutların satışa sunulacağı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları kura satışları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları kura satışları bugün yapılacak. Toplam 579 adet daire için hak sahiplerinin belirleneceği projede 11 bin 983 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi bugün!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Konut fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteren projede 499,28 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura yeri!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Konutları için 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura yeri...

Erzurum TOKİ Palandöken Malmeydanı kura listesi!

Başvuruları sona eren TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Evleri kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. İşte Erzurum TOKİ Palandöken Malmeydanı kura listesi...

Erzurum Palandöken'de 22.6 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken'de bulunan 6 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam satış bedeli 22 milyon 649 bin 385 TL olarak belirlendi.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura satışları yarın yapılacak!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura satışları yarın yapılacak. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede konut fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteriyor.

24 Aralık TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi!

24 Aralık TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi kapsamında 579 adet konut satışa çıkarılacak. Aylık taksitlerin 499,28 TL'den başladığı projede 3+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

Daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

2015 TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekimi!

2015 TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekimi kapsamında 579 adet konut satışa çıkarılacak. Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade fırsatı sunan projede taksitler 499,28 TL'den başlıyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş yeri!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş yeri açıklandı. Toplamda 579 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede peşinat olarak minimum 11 bin 983 TL ödeniyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Evleri kura çekimi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Evleri kura çekimi kapsamında 579 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 15 peşin ödemelerde 156 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekiliş tarihi belli oldu. 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Palandöken tesisleri Haberi

Palandöken tesisleri

Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı kayak tesisleri için geri sayım günleri. Tesisler için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) 2 Mayıs 2015'te ihale ilanına çıktı. Önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz 2015. Buna göre teklif vermek için son bir haftaya girildi. Edinilen bilgilere göre tesislerle ilgilenen birkaç kuruluş da var. Ancak en istekli talipli Erzurum Büyükşehir Belediyesi (EBB). Başkan Mehmet Sekmen, "Burayı almak, canlandırmak, eksiklerini tamamlamak için yatırım yapmak ve yerinden yönetmek istiyoruz" dedi. Bu konuda hükümetle görüşmeler yapılmış. Belediye ihaleye girmeyecek. Ancak ihale sonucunu bekleyecek. Başkan Sekmen, "İhaleye girmeyeceğiz ama devrede olacağız. Resmi ihale süreci olsun, ondan sonra devir konusu gündeme gelecek. İhalede kimse talip olmazsa da burasının atıl kalmasına izin vermeyiz. Ben konuyu ilgili bakanlarla konuştum. 'İhaleye...