26 / 04 / 2024

Palma D\'oro taşedelen

Palma D\'oro taşedelen

Taşdelen'de inşaatına başlanan Palma D'oro 152 konuttan oluşuyor. 58 adeti satılan projede fiyatlar 137 bin YTL'den başlıyor ve 195 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Brent petrol düştü, benzin ve motorin fırladı! Bu tarihlere dikkat! Akaryakıta yeni zamlar kapıda! 

Akaryakıta gelen peş peşe zamlar kafaları karıştırdı. Brent petrolde yaşanan düşüş akaryakıta indirim olarak yansımadı. Peki benzin ve motorine yeni zamlar gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Isuzu D-Max'ta düşük faiz fırsatı! Bu fiyatları sakın kaçırmayın! Isuzu D-Max 18 Haziran 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'ta düşük faiz fırsatı başladı. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? İşte Isuzu D-Max 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Isuzu D-Max'ta 0,69 faiz kampanyası başladı! Bu fiyatları kaçırmayın! İşte Isuzu D-Max 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'ta Mayıs ayına özel olarak 0,69 faiz kampanyası başladı. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? İşte Isuzu D-Max 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Merkez Bankası’ndan çalışanlara duyuru: Haziran-Eylül döneminde taşınılacak!

Merkez Bankası (TCMB) Cuma günü çalışanlarına yolladığı bir e-posta ile bankanın İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) Haziran-Eylül döneminde taşınılacağına dikkat çekti.

Almanya yurt dışına taşınacak olanların gözde ülkesi oldu!

Armutcom, yurt dışına taşınmayı hedefleyenlerin taleplerini masaya yatırdı. Almanya, en çok taşınmak istenilen ülke oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

OSB'ler şehir dışına taşınacak! 

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin kabul edilmesi durumunda organize sanayi bölgeleri şehir dışına taşınacak.

Şehir dışına taşınan askeri okullarla ilgili flaş karar!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Peker Holding'ten Düsseldorf’ta 210 milyon euroluk yeni yatırım!

Almanya’da sekizinci, Almanya’nın en gözde şehirlerinden Düsseldorf’ta ikinci büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçen Peker Holding, 210 milyon Euro değerindeki dev proje için düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” adı verilen projenin 24 ayda teslim edilmesi amaçlanıyor.

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Palma D\'oro taşedelen Haberi

Palma D\'oro taşedelen

1) Projenin adı: PALMA D'ORO

2) Yapımcı şirket: EVRENSEL MADENCILIK INSAAT TAAHHÜT LTD. STI.

3) Projenin lokasyonu: TAŞDELEN

4) Toplam arsa alanı: 15 bin metrekare ve yüzde 70'i yeşil alan

5) Toplam inşaat alanı: 22 bin 911 metrekare

6) İnşaata ne zaman başlandı: 1 Kasım 2007

7) Ne zaman bitirilecek: TEMMUZ 2009'DA TESLIM

8) Konut sayısı: 152 ; 40 adet 88 metrekare 1+1 recidence,16 adet 120 metrekare 2+1 bahçe daireler, 96 adet 145 metrekare 3+1 ara kat daireler

9) En düsük ve en yüksek metrekareler: 88 metrekare residence ve 145 metrekare 3+1 ara kat

10) En ucuz ve en pahali konutun fiyati: 137 bin YTL-195 bin YTL

11) Simdiye...