29 / 03 / 2024

palmiye Orjin Maslak

palmiye Orjin Maslak

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

AYD 2015-2017 dönemine Hulusi Belgü ile devam edecek!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'de 3’üncü dönem başladı. AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu 17.02.2015’te Orjin Maslak’ta gerçekleştirildi.

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yıldırım, Zerrin Yıldırım, Zeynep Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta arıyer, Büyükdere Caddesi, Orjin Maslak İş Merkezi'nde kuruldu.

Orjin Maslak açıldı!

Orjin Group'un yeni ofîs projesi Orjin Maslak, Maslak'ın merkezinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan, yaklaşık üç yıllık inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak, teknolojisi ve mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Maslak'a Leed'li ofis bloğu!

İstinyePark'ın yatırımcısı Orjin Group, Maslak'ta 190 milyon dolarlık Orjin Maslak projesini hizmete açtı. 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak projesi bünyesinde 2.500 kişi çalıştıracak.

Orjin Group Orjin Maslak açıldı!

İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un yeni ofis projesi Orjin Maslak açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan ve yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak yeni bir ofis deneyimi sunuyor.

Orjin Maslak projesinin açılışı yapıldı!

İstinyePark'ın yatırımcısı Orjin Group'un yeni ofis projesi Orjin Maslak açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan proje yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açıldı...

Orjin Maslak açıldı!

Orjin Maslak açıldı. Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve de ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisi ile, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Orjin Maslak açıldı!

İstinyePark'ınyatırımcısı Orjin Group'un 32 aylık bir planlama ve inşaat sürecinin sonunda hayata geçirdiği; Orjin Maslak, açıldı.Orjin Maslak'ta; aynı anda 500 kişinin faydalanabileceği 8 adet toplantı ve seminer salonu bulunuyor.

Ofis anlayışına yeni bir yaklaşım getiren Orjin Maslak açıldı!

Yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor...

EY Türkiye Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı!

Büyüme başarısı gösteren, yeni mezunlarla birlikte istihdam rakamını ise 1.300’lere çıkaran denetim ve danışmanlık şirketi EY Türkiye, müşteri portföyü ve çalışan sayısındaki artışla birlikte merkez ofisini yeni inşa edilen Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı.

palmiye Orjin Maslak Haberi

palmiye Orjin Maslak

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Palmiye, kullanılan Skyroof Bioklimatik Pergola sistemi ile foodCourt alanında yazın serin, kışın ise sıcak bir ortam sağladı.


İç ve dış alanlarda çözümler sunan Palmiye Skyroof Bioklimatik açılır, kapanır pergola sistemleri, Orjin Maslak’taki foodCourt alanına yeni bir boyut kazandırdı. Modern yapılarda güneş ışığını gün boyunca bina içerisine alan Skylight (Işıklık) uygulaması sayesinde iki tarafı kapalı olan alan, estetik çözüm ile aydınlatıldı. Ferah ve dört mevsim kullanılabilir alanlar yaratan Palmiye, Skyroof çözümü ile iki tarafı açık foodCourt alanını dış ortam şartlarından korudu.


Skyroof Bioklimatik Pergola sistemleri hava ve su yalıtımı sayesinde her mevsim kullanılabiliyor. 350kg/m2 ‘ye varan kar yükünü taşıyabilmesi, açma kapama esnasında üzerinde biriken maddelerin gizli panel deresi...