19 / 04 / 2024

pamukova kanalizasyon hattı çalışmaları son durum

pamukova kanalizasyon hattı çalışmaları son durum

Geyve ve Pamukova kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi. Rüstem Keleş, “Hayata geçirdiğimiz altyapı yatırımları uzun yıllar ilçelerimizin ihtiyacını karşılayacak. Sakarya Nehri Karadeniz’e daha temiz ulaşacak” dedi.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Antalya Oba'ya 7 milyonluk yatırım!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Oba Mahallesi’ne 30 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıyor.

Denizli Çivril altyapıya kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril Özdemirci Mahallesi’ne 42 bin metre kanalizasyon hattı ve 41 bin metre içme suyu hattı döşeniyor.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Manisa Ahmetli'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin kanalizasyon hattı olmayan Barbaros ve Ulu Camii Mahallelerinde hat döşeme çalışması yaparak vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Karabük 500 Evler'e yeni altyapı!

Karabük’te yeni imara açılan ve kanalizasyon hattı geçmeyen yerleşim bölgelerine ilave kanalizasyon hattı döşemesi yapılıyor.

Denizli Çivril'e yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kanalizasyon sistemi bulunmayan Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'nde, 19.000 metre kanalizasyon hattı ile 7.000 metre içme suyu hattı yapım çalışmalarına başladı

Sapanca'nın altyapısına 7 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Yanık Kanalizasyon Hattı Projesinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Manisa'nın 5 mahallesine yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 5 mahallede ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması yaparak, mahallelerin yaşadığı altyapı sorunlarına kalıcı çözüm getirdi.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

pamukova kanalizasyon hattı çalışmaları son durum Haberi

pamukova kanalizasyon hattı çalışmaları son durum


SASKİ, Geyve ve Pamukova için projelendirilen 202 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarında sona geldi. İlçelerdeki atıksuyu temizleyecek ortak atıksu arıtma tesisinde de çalışmalar başladı. Rüstem Keleş, “Hayata geçirdiğimiz altyapı yatırımları uzun yıllar ilçelerimizin ihtiyacını karşılayacak. Sakarya Nehri Karadeniz’e daha temiz ulaşacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve ve Pamukova ilçelerine hizmet verecek Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının başladığını açıkladı. Rüstem Keleş, “Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarımıza dahil olan Pamukova ve Geyve ilçelerimiz için altyapı çalışmalarımızı başlatmıştık. Bu kapsamda yaklaşık 22 Milyon TL’lik yatırımla Pamukova’da 77 kilometre kanalizasyon hattı inşa ettik. Pamukova ilçemizde kanalizasyon çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.


200 kilometreyi aşan hat

Geyve altyapı çalışmalarında da sona gelindiğini belirten Rüstem Keleş, “Alifuatpaşa Mahallemizi de kapsayan Geyve...