28 / 03 / 2024

Panaroma Suites by KLK ne zaman tamamlanacak

Panaroma Suites by KLK ne zaman tamamlanacak

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

İstinye Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 daire 5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer İstinye'de yer alan Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 apart birimi satışa çıkarıyor. İhalenin satış bedeli 5 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Çerkezköy Hawthorn Suites By Wyndham'ın lansmanı yapıldı!

Hawthorn Suites By Wyndham Çerkezköy Genel Müdürü Boğaç Yılmaz, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapmakta olan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yılmaz, “Hawthorn Suıtes By Whyndham’ın, 87 metrekarelik 1+1 odaları, 45 metrekarelik 1+0 odaları ve ofis seçenekleri bulunmaktadır''dedi.

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de teslimler 16 ay sonra!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Sarıyer'de şubat ayında inşasına başlanan 'Panaroma Suites by KLK’da teslimler 16 ayda gerçekleşiyor.

KLK Yapı Panorama Suites 2017'de teslim!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Üniversite öğrencilerinin yeni adresi Panaroma Suites by KLK!

Panaroma Suites by KLK, üniversite öğrencileri ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ortalama metrekare birim fiyatı 8 bin TL olan Panaroma Suites by KLK, yürüme mesafesindeki Koç Üniversitesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Panorama Suites'te metrekaresi 8 bin TL!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Panaroma Suites by KLK projesinde inşaat başladı!

Panaroma Suites by KLK’da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran ‘Panaroma Suites by KLK’, yeşil dokusu, sakinliği ve temiz havasıyla dikkat çekiyor.

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Panaroma Suites by KLK ne zaman tamamlanacak Haberi

Panaroma Suites by KLK ne zaman tamamlanacak

Balkonların Sarıyer ormanlarına açıldığı proje, çatı ve bahçe dubleksleri ile 1+1'den 3+1'e farklı büyüklükte daire seçenekleri sunuyor. KLK Yapı, bünyesinde yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı da sağlıyor. Projenin 16 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.


ÜNİVERSİTELERE DE YAKIN

Kilyos sahiline 15, Maslak'a 10, Boğaz Köprüsü'ne 20, FSM Köprüsü'ne 15 dakika mesafede yer alan 'Panaroma Suites by KLK, bölgedeki özel üniversitelere yakınlığı nedeniyle özellikle öğrenciler ve aileleri tarafından tercih ediliyor. Proje Koç Üniversitesi'ne 5 dakika, Boğaziçi Üniversitesi'ne 20 dakika, İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne 10 dakika ve Işık Üniversitesi'ne 10 dakika mesafede...