25 / 04 / 2024

Panavia Residence daireleri

Panavia Residence daireleri

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Endülüs Park Residence’ta kaçırılmayacak fırsat!

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık!

Lansmanı 7 gün sonra yapılacak olan Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık daireleri A plus olarak tasarlandı. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Casada Residence 9639 fiyat!

Daireleri Nisan 2015'te teslim edilecek olan Casada Residence 9639 projesi 6 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. İşte Casada Residence 9639 fiyat listesi...

Beni Affet oyuncuları Akkent Paradise Gardens Residence'ı gezdi!

Batıkent'in en prestijli projelerinden olan Akkent Paradise Gardens Residence hafta sonu Ankaralı ünlü dizi oyuncularını ağırladı. Örnek daireleri gezen oyuncular, daireleri ve projeyi çok beğendiklerini dile getirdi...

Nissa İnşaat O2 Residence daireleri!

Nissa İnşaat O2 Residence daireleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Bahçeşehir Nissa O2 Residence projesinde yer alan konutların alanları 125 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor

Okkalar Arma Residence'ta 60 ay 0 faiz! Hemen teslim!

Arma Residence'da Ramazan Kampanyası başladı. Hemen teslim son rezidans daireleri kampanya süresince 60 ay sıfır faizle satın almak mümkün. Yatırım amaçlı satın alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Arma Residence’da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Arma Residence’da Ramazan Kampanyası başlattı. Hemen teslim son rezidans daireleri kampanya süresince 60 ay sıfır faizle satın almak mümkün. Yatırım amaçlı satın alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Panavia Residence'in yüzde 80'i satıldı!

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Panavia Residence'da yaşam başladı!

İstinye'de Panaroma Grup imzasıyla hayata geçirilen Panavia Residence'da yaşam başladı. 5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile dikkat çekiyor.

Panavia Residence’ta yaşam başladı!

İstanbul İstinye'de Panaroma Grup güvencesiyle hayata geçirilen ve doğayla iç içe bir yaşam alanı olan Panavia Residence, sunulan üst düzey sosyal olanaklar ile sadece bir konut değil aynı zamanda yeni bir yaşam tarzı da sunuyor..

Antasya Residence Ümraniye ödeme planı!

Antasya Residence Ümraniye ödeme planına haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimleri 2015 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülen Antasya Residence projesinde daireleri fiyatları 350 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Panavia Residence'da fiyatlar 1 milyon 200 bin dolardan başlıyor! Yüzde 85'i satıldı!

İstanbul Avrupa yakası İstinye'de hayata geçirilen Panavia Residence projesinde konut fiyatları 1 milyon 200 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 bahçe ve çatı dubleksi yer alıyor...

Panavia Residence daireleri Haberi

Panavia Residence daireleri

İstanbul İstinye'de Royal Konakları, TFF Binası, Panaroma Center, Dream Sitelerinin kurucu ortaklarından Gazanfer Mürşit ve Haşmet Mürşit tarafından 2010 yılında kurulan Panaroma Grup; tarafından hayata geçirilen Panavia Residence By Panaroma Projesi tamamlandı. 


5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor. Panavia Residence By Panaroma Projesi'nde konutların yüzde 80'i sahiplerini bulurken, 2 bin metrekare yeşil alanı, bahçe katı dairelerden bile izlenebilen Boğaz manzarasıyla dikkat çekiyor. 


Telefon : 0212 323 10 10