24 / 04 / 2024

pancar motor arazisine ne yapılıyor

pancar motor arazisine ne yapılıyor

Erbakan Hoca'nın fabrikası olarak bilinen Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası'nın arazisine ofis geliyor. Yeni proje için çalışmalar başladı...

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Bodrum'da hazine arazisine yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir inşaat firması deniz kenarındaki hazine arazisine duvar örerek burada inşaat çalışmalarına başlaması üzerine firmaya idari para cezası kesildi. 

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai Motor Company, Kore otomotiv endüstrisinin kalbi olan Ulsan'daki mevcut kompleksine yeni bir elektrikli araç (EV) fabrikasının temel atma törenini yaptı. Açıklamada elektrikli araçlar için yeni bir tesis olduğu belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Honda Motor'dan 4 milyar dolar kâr açıklaması

Honda Motor'un Nisan-Eylül ayları içerisinde 2023 net karı, geçen mali yıla oranla yüzde 82,1 yükselişle 616,3 milyar yene (4 milyar dolar) arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Son Dakika! Şeker Pancarı alım fiyatı belli oldu!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şeker pancarı alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar...

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

Peugeot 2008, üç motor seçeneğiyle satışa çıktı! Yeni Peugeot 2008 ne kadar?

Peugeot 2008, yenilenmesinin ardından eylül ayından itibaren 3 farklı motor seçeneğiyle Türkiye yollarıyla çıkıyor. Peki, Yeni Peugeot 2008 ne kadar? İşte güncel fiyat bilgisi...

pancar motor arazisine ne yapılıyor Haberi

pancar motor arazisine ne yapılıyor

Temeli 1956 yılında Necmettin Erbakan tarafından atılan ve Bayrampaşa Kartaltepe Sağmalcılar Mevkii'nde yer alan Pancar Motor Fabrikası arazisinde hareketli günler başladı. Senelerdir atıl durumda olan araziye konteynırlar konulu.

İnşaat ruhsatı alındı

Yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası'nın inşaat ruhsatı alındı. Söz konusu alanda inşaat çalışmaları 2 yıl içinde başlayacak ve inşaat en fazla 5 yıl içinde bitirilecek. 

Ofislerin inşa edileceği Pancar Motor Fabrikası arazisi en son Yapı Kredi Finansal Kiralama Anonim Ortaklığı mülkiyetine geçmişti. Ancak yetkililer söz konusu alanda hangi firmanın inşaata başlayacağını gizli tutuyor. Şirketin yeni proje inşaatı için nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. 

Pancar Motor Fabrikası arsasının satışıyla ilgili gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'da olacak...


Esra Nur...