24 / 04 / 2024

Pandemi sonrası ofislerde ne olacak

Pandemi sonrası ofislerde ne olacak

GYODER Çözüm Platformu'nun beşinci toplantısında ofis ve AVM'lerde pandemi nedeniyle yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda mevcut sorunlara yönelik çözümler konuşuldu. 

Pandemi sonrasında ofisleri neler bekliyor? 

Pandemi ile birlikte eve kapanan beyaz yakalılar evde çalışmaya oldukça alışmış durumda. Peki, pandeminin bitmesiyle ofise dönecek çalışanları neler bekliyor? 

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan ticari gayrimenkul sektörü açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yüksek faiz oranları ve pandemi sonrası değişen çalışma modelleri ile ofislerin boşalmasından dolayı ticari gayrimenkul sektörüne ilişkin endişelerinin bulunduğunu fakat durumun yönetilebilir olduğuna inandığını kaydetti.

Pandemide patladı! Şimdilerin en popüler konaklama yolu: İşte fiyatları

Pandemi sonrası kiralık villalar resmen yeni bir sektör oldu. Antalya'da kişi sayısına ve konseptlerine göre 7 günlük fiyatları 17 bin ile 200 bin lira arasında değişen lüks villalar, yaz sezonunda yoğunluk yaşıyor. İşte tüm detaylar...

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Pandemi sonrası artan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı motosiklete olan talebi de patlattı. Motosiklet, hem otomobil fiyatlarına göre fiyatlarının daha erişilebilir olması hem de yoğun trafikten etkilenmemesi nedeniyle sürücülerin gözdesi oldu.

En kolay dijital göçebe vizesi veren 12 ülke

Pandemi sonrasında artan uzaktan çalışanlar için oluşturulan dijital göçebe vizesinin popülerliği giderek artıyor. İspanya yeni bir düzenleme yaparken bazı ülkeler de farklı imkanlar sunarak dijital göçebeleri çekmeye çalışıyor.

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 31 Ocak Salı fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde en popüler konutlar arasında yer almaya başladı. Özellikle pandemi sonrası bu konut tipi ön plana çıkmıştır. Bu noktada da vatandaşlar prefabrik evlerin metrekare fiyatını bilhassa araştırıyor. İşte detaylar!

Pandemi sonrası bir ilk! İnşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ne göre inşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede görüldü. İşte raporun detayları…

İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat! Ziraat bankasının bu fırsatını kaçırmayın! 

 Özellikle pandemi sonrası global manada e ticaret zirve yaptı. yaygınlaşan bu e ticaret kurumların kampanyalı alışveriş tekliflerinin de önünü açtı.  Ziraat bankası da  E-ticaret alışverişlerinize toplamda 150 TL Bankkart Lira! kazanma şansı sunuyor. İşte detaylar...

100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev için ne kadar arsa lazım? 30 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde oldukça popüler konutlardan biri oldu. Özellikle pandemi sonrası prefabrik ev fiyatları sıklıkla araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler özellikle pandemi sonrası çok gözde olan konutlar arasına girdi. Sakin sessiz bir yerde prefabrik ev yaptırmak isteyenler merakla fiyatlarına dair araştırma yapıyor. İşte “80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?” sorusunun yanıtı!

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

Pandemi sonrası ofislerde ne olacak Haberi

Pandemi sonrası ofislerde ne olacak

CBRE Türkiye’nin ana sponsorluğu, Endeksa, Apsiyon, Garanti BBVA’nın sponsorlukları ile 7 Ocak 2021 Perşembe günü ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü GYODER Yönetim Kurulu Üyesi, PwC Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu üstlendi.


Açılış konuşmasını GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun yaptığı ‘Çözüm Platformu’ toplantısının konuşmacıları, pandemi sürecinde ofis ve AVM’lerde yaşanan değişimi konuştu. Online toplantının konuşmacıları;  IPSOS Türkiye CCO’su Yasemin Özen Gürelli, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Migros Ticaret A.Ş. E-Ticaret İş Birimi Direktörü Orçun Onat, DeFacto Operasyon ve Genişlemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serdar Ersoy, FİBA Commercial Properties Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Yurdaer Kahraman, GYODER İcra Kurulu Üyesi, Sinpaş GYO Genel Müdürü...