26 / 04 / 2024

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis! 

Kalyon İnşaat ve ASF ortak projesi olan Nev201 projesinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Nev201 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirimle satışlar başladı. İşte Nev201 projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kovid-19 salgını ofis trendlerini nasıl etkiledi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Asembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Öztanık'ın yeni ofis trendlerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Hibrit çalışma yerleşiyor ‘ihtiyaç kadar ofis’ formülü öne çıkıyor' başlıklı yazısı...

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Pandemi fabrika ve ofis kiralarını nasıl etkiledi? 

Her sektörde değişikliklere neden olan pandemi, fabrika ve ofis kiralarını nasıl etkiledi? 

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Pandemi sonrasında yeni ev modelleri üretilmeli!

Koronavirüs salgını ile birlikte uzaktan çalışma modeli hayatımıza iyice yerleşti. Demay A.Ş Genel Ortağı ve Müdürü Ali Gökçiler, pandemi sonrasında değişen trendlere uygun olarak yeni ev üretilmesi gerektiğini dile getirdi.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Pandemi sonrasında ofis ve AVM'leri neler bekliyor? 

GYODER Çözüm Platformu'nun beşinci toplantısında ofis ve AVM'lerde pandemi nedeniyle yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda mevcut sorunlara yönelik çözümler konuşuldu. 

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi Haberi

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi


Tasarladıkları farklı konseptlerle, ofis tanımına yeni yorumlar getiren Assembly Buildings, çalışma hayatında motivasyonu ve verimliliği artıracak çözümler geliştiriyor. Fortune'dan Begüm Nur Alkış  “Bizim için ofis eşittir konukseverlik” diyen Assembly Buildings Kurucuları Yiğit Şatıroğlu ve İsmet Öztanık ile ofis yaşamının yeni normlarını ve şirketin 2021 planlarını konuştu. İşte o haber...

2020 yılı şirketiniz için nasıl geçti? 2021'de nasıl birbüyüme planınız var?

2020 yılında geliştirdiğimiz yeni ürünler, servisler ve iş birlikleri sayesinde marka değerimizi büyütebildik. Assembly iş yaşamım 360 derece ele alıyor ve üç farklı yapıda büyümeyi hedefliyor: Kendi işlettiği ofis binaları, şehrin her noktasına yayılmış apart ofis daire, otel odası, partner lokasyonlan ve “Work Hospitality Company (WHC)” adını verdiğimiz otel ortak alanları, restoranlar ve alt kiralama yapmak isteyen şirketler. Ofis binaları...