25 / 04 / 2024

PANELDER etkinlikleri

PANELDER etkinlikleri

PANELDER 15 Ocak 2015 Tarihinde Ataşehir Silence Otel’de, Tosyalı - Toyo Grup Başkanı Fuat Tosyalı’nın katılımıyla ve Yönetici Koçu Fuat Yalçın’ın moderatörlüğünde bir Arama Toplantısı gerçekleştirdi.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

PANELDER sektörün öncü kurumu olma yolunda!

PANELDER 15 Ocak 2015 Tarihinde Ataşehir Silence Otel’de, Tosyalı - Toyo Grup Başkanı Fuat Tosyalı’nın katılımıyla ve Yönetici Koçu Fuat Yalçın’ın moderatörlüğünde bir Arama Toplantısı gerçekleştirdi.

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

Tepe Nautilus'ta müzayede heyecanı!

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus ‘Sonbaharda Sanat Etkinlikleri’ kapsamında sanatseverlere müzayede heyecanı yaşatacak. Müzayedede yer alan eserler 20–25 Ekim tarihlerinde etkinlik alanında sergilenecek

AKAMDER'den kentsel dönüşüme destek!

1976’ dan beri Adana halkına hizmet üreten Teknikel Elektrik AKAMDER üyelerine hizmetlerini tanıttı. Akamder’in klasik hale gelen haftasonu kahvaltı etkinlikleri bu hafta Teknikel Elektriği ağırladı...

PANELDER etkinlikleri Haberi

PANELDER etkinlikleri

Mayıs 2014’te faaliyete geçen Yalıtımlı Kontinü Panel Üreticileri Dernegi “PANELDER” 15 Ocak 2015 Tarihinde Ataşehir Silence Otel’de, Tosyalı-Toyo Grup Başkanı  Fuat Tosyalı’nın katılımıyla ve Yönetici Koçu Fuat Yalçın’ın moderatörlüğünde bir Arama Toplantısı gerçekleştirdi.

Sektörün en güçlü sekiz firması tarafından temsil edilen dernek, daha çağdaş ve yenilikçi yaklaşımlarla sektöre yön vermek için yola çıktı. Yalıtımlı Kontinü Panel Sektöründe uluslararası standartlara uygun kalitede ürün ve hizmet sunmak üzere paydaşlarını bilinçlendirmeyi, kendi misyonu olarak belirledi. Arama Toplantısı sırasında derneğin vizyonu ise;  “sektöre yön veren, uluslararası standartlara ve etik değerlere bağlı kalınmasını sağlayan öncü bir kurum olma” çerçevesinde belirlendi.

Mimar, mühendis ve uygulamacıları hedefleyen PANELDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öktem, Yalıtımlı Kontinü Panel Sektörüne yön veren, ölçülebilir standartları belirleyen, kalitenin uluslararası standartlarda olmasını sağlayan, ve...