19 / 04 / 2024

Panora avm kira almayacak mı

Panora avm kira almayacak mı

Panora ve Armada alışveriş merkezleri Kovid-19 salgınına karşı tedbir kapsamında Nisan 2020 sonuna kadar kiracılarından kira almayacağını duyurdu.

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Panora AVM 2021'de 62.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Panora AVM'nin yıllık kira değeri 51 milyon 985 bin TL + KDV olarak belirlendi. AVM'nin kira tahsilatı belirtilen ekspertiz değerinin yaklaşık yüzde 20 üzerinde, 62 milyon 502 bin TL tutarında gerçekleşmiştir.

Panora AVM'nin değeri ne kadar?

Panora GYO tarafından Panora AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Panora AVM'nin  değeri ne kadar oldu? 

Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında!

Panora GYO'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. (2) maddesi gereği yapılan açıklamada Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında kaldığı belirtildi.

Panora AVM'nin kira ekspertiz değeri 89.6 milyon TL!

Panora GYO'nun portföyündeki Panora AVM'nin 2020 yılı yüzde 100 doluluk oranı dikkate alınarak yapılan hesaplama ile yıllık kira ekspertiz değeri 89 milyon 604 bin TL + KDV olarak tespit edildi.

Panora GYO'nun yüzde 2'sini aşmayan kiralama işlemleri!

Panora GYO'nun aktifinde kayıtlı Panora AVM'nin 2020 yılında gerçekleşen ve aktif toplamın yüzde 2'sini aşmayan kiralamalara ilişkin bilgiler yayınlandı.

Panora AVM 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Panora GYO'nun aktifinde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Panora AVM‘nin çalışma saatleri değişti!

Panora GYO, Panora AVM‘nin 17 Haziran 2020 tarihinden itibaren normal çalışma saatleri olan 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. 

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Panora GYO Panora AVM gayrimenkul değerleme revize raporu!

Panora GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket bünyesinde bulunan Panora AVM ye ilişkin gayrimenkul değerleme revize raporunu yayınladı. 

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Panora avm kira almayacak mı Haberi

Panora avm kira almayacak mı

Başkent Ankara'da iki alışveriş merkezi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbir kapsamında nisan ayı sonuna kadar mağazalardan kira almayacağını açıkladı.

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin yaptığı yazılı açıklamada, Kovid-19'a karşı alınan tedbirler sonucunda 20 Mart itibarıyla zorunlu ihtiyaç hizmeti sağlayan mağazalar haricindeki tüm markaların faaliyetlerini yeni bir karara kadar durdurdukları bildirerek, AVM’nin de kapatma kararı aldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Panora AVM olarak koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünleri güç birliğiyle aşacağımıza olan inancımızla dayanışmamızı güçlendirmek ve markalarımıza katkı sağlamak amacıyla 15 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında kapalı olan mağazalarımızdan kira ve ortak alan bedeli almamayı kararlaştırdık."

Armada Alışveriş ve İş Merkezi tarafından yapılan açıklamada da hükümetin açıkladığı "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketinin bu dönemin atlatılmasında önemli bir işlevi olacağı belirtildi. Açıklamada,...