26 / 04 / 2024

panora avm ve yaşam merkezi

panora avm ve yaşam merkezi

Or-An'da eski TBMM lojmanlarının bulunduğu yerde, 180 bin metrekare alanda inşa edilen ve 150 milyon dolara malolan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

İŞ GYO Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri 10 milyon TL'yi aştı!

İŞ GYO'nun Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirketin AVM'lerden elde ettiği toplam geliri 10 milyon 48 bin 800 TL oldu.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Panora AVM 2021'de 62.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Panora AVM'nin yıllık kira değeri 51 milyon 985 bin TL + KDV olarak belirlendi. AVM'nin kira tahsilatı belirtilen ekspertiz değerinin yaklaşık yüzde 20 üzerinde, 62 milyon 502 bin TL tutarında gerçekleşmiştir.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Panora AVM'nin değeri ne kadar?

Panora GYO tarafından Panora AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Panora AVM'nin  değeri ne kadar oldu? 

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar?

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli gayrimenkullerine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

panora avm ve yaşam merkezi Haberi

panora avm ve yaşam merkezi


Açılışa, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı (ATO) Başkanı Sinan Aygün, çok sayıda oda başkanı, işadamı ve davetliler katıldı.


Panora Proje Koordinatörü Salih Bezci, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, alışveriş merkeziyle ilgili bilgi verdi.


Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, yurt dışına çıktıkları zaman çok güzel alışveriş merkezleri gördüklerini, şimdi Ankara'da onların çok daha güzellerinin yapıldığını söyledi.


Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin 5 yıl önce 2 bin 500 dolar olduğunu, bugün 6 bin dolara yaklaştığını ifade eden Çağlayan, önümüzdeki dönemde bu rakamın 7 bin dolara yükselmesini hedeflediklerini...