29 / 03 / 2024

Panorama Life teslimleri

Panorama Life teslimleri

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Panorama Life’ta 4 ay sonra yaşam başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life, şu ana kadar % 40 prim yaparak yatırımcısına kazandırırken, tamamlandığında % 80 prim yapması bekleniyor.

Panorama Life'ta yaşam 5 ay sonra başlıyor!

Yeni şirketi Senatör Gayrimenkul aracılığıyla Sarıyer'de "Bavulunu kap gel" sloganıyla Panorama Life projesine imza atan Kılıçoğlu Group Panorama Life projesinde 5 ay sonra teslimlere başlıyor.

Panorama Life'ta teslimler 5 ay sonra başlıyor!

Senaratör Gayrimenkul aracılığıyla Sarıyer'de "Bavulunu kap gel" sloganıyla Panorama Life projesine imza atan Kılıçoğlu Group, 5 ay sonra teslimlere başlıyor Projede en küçük dairenin kira bedelinin, 1300-1500 TL aralığında olması bekleniyor.

Panorama Life’ta yaşam 5 ay sonra başlıyor!

Yeni şirketi Senatör Gayrimenkul aracılığıyla Sarıyer’de “ Bavulunu kap ge l” sloganı ile Panorama Life projesine imza atan Kılıçoğlu Group, 5 ay sonra teslimlere başlıyor.

Reform Life Avcılar teslimleri!

Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzası taşıyan Reform Life projesi toplam 124 konuttan oluşuyor. Peki Reform Life Avcılar teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman?

72 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman? Projede toplam 431 adet daire bulunuyor.

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Nurol Life Nurol GYO teslimleri!

Tek blok şeklinde inşa edilen proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Nurol GYO teslimleri Nisan 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Pendik Atlantik Life teslimleri 2017'de yapılacak!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanıyor. Atlantik Yapı imzası taşıyan proje konum olarak İstanbul Pendik'te yer alıyor.

Panaroma Life'ın yüzde 90'ının satışı tamam!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı. Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandığını söyledi.

Sarıyer Panorama Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandı!

Türkiye'nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı.

Bornova Folkart Life Rezidans teslimleri!

İzmir- Aydın Otoyolu' na bağlantısı üzerinde bulanan proje 120 aya kadar vade imkanı sunuyor. Bornova Folkart Life Rezidans teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede dairelerin tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Folkart Life Bornova Konutları Adnan Menderes Havalimanı yakın konumda hayata geçiriliyor. Toplam 828 adet daireden oluşan proje Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Panorama Life teslimleri Haberi

Panorama Life teslimleri

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor. 6 blokta 68 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks dairenin yer aldığı Panorama Life’ta konutlar mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Projede daire fiyatları 280 bin TL’den...