18 / 04 / 2024

Panorama Trabzon projesi

Panorama Trabzon projesi

Panorama Trabzon projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Panorama Trabzon 'da minimum 190 bin liraya! Yeni proje!

Panorama Trabzon 'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede fiyatlar 190 bin liradan başlıyor...

TOKİ Trabzon 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte Çarşıbaşı TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 103 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 103 konut yer alıyor. 

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Trabzon projesi için Ekim 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon projesi 3 Ekim 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. Hayrat ilçesinde yükselecek projede 103 konut yer alıyor.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ'den Trabzonlulara yeni müjde! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projesi için beklenen müjde geldi. İşte TOKİ Trabzon projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçeye tam tamına 187 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkacak. Projede 187 adet konut yer alıyor.

TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde! 166 konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Trabzonlulara büyük müjde... Tam 166 konut için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Trabzon projesi detayları...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Panorama Trabzon projesi Haberi

Panorama Trabzon projesi


Türkler Yapı imzası ile inşa edilen Panorama Trabzon projesi 8 dönüm alan üzerinde, 4 blok halinde yükseliyor.


 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı proje 140 adet konuttan meydana geliyor. 


Panorama Trabzon Türkler Yapı fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 190 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 300 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


2 etap halinde yaşama geçirilen Panorama Trabzon Projesi 'nin  ilk etap teslimleri 24 ay sonra, ikinci etap teslimleri ise 36 ay sonra gerçekleştirilecek.


Türkler Yapı Panorama Trabzon 'dan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamında;  açık ve kapalı otopark, basketbol sahası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna bulunuyor.


Web adresi: http://www.turkleryapi.com.tr/

Telefon: 0462...