26 / 04 / 2024

papirus plaza fiyatları

papirus plaza fiyatları

Ofis satışlarının yüzde 84’e ulaştığı Papirus Plaza projesi lokasyon olarak Kâğıthane’de yükseliyor. Projenin minimum fiyatı 552 bin dolar olarak belirlendi

Mesa Papirüs’te krediye uygun ofis: 552 bin dolar!

Kâğıthane’de yükselen Papirus Plaza projesinde yüzde 81 oranında doluluğa ulaşıldı. Projedeki ofisler minimum 552 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor

Kağıthane Papirüs’te 552 bin dolara: 159 metrekare!

Satış sürecinde sona yaklaşılan Papirüs Plaza projesinde ofisler 552 bin dolardan başlıyor. Projede banka kredisi kullanarak ofis sahibi olmak mümkün

Papirüs Plaza’nın yüzde 81'i satıldı: en ucuz ofis 552 bin dolar!

Kâğıthane’de hayata geçirilen Papirüs Plaza projesinin satışlarında yüzde 81 oranında doluluğa ulaşıldı. Projenin minimum ofis fiyatı 552 bin dolar olarak belirlendi

Kağıthane Papirüs Plaza’da ofisler 552 bin dolardan başlıyor!

Ofis satışlarının devam ettiği Papirüs Plaza MESA ve FERKO ortaklığı ile Kağıthane’de yükseliyor. Projedeki ofisler banka kredisi ile alıma uygun durumda

Papirus Plaza’nın yüzde 40’ı satıldı! 3 bin 475 dolara!

MESA ve FERKO ortaklığı ile yükselen Papirus Plaza’da ofislerin satışı sürüyor. Teslimlerin bu Aralıkta gerçekleşeceği projede metrekare birim fiyatı 3 bin 475 dolardan başlıyor

Papirus Plaza’da metrekaresi 3 bin 775 bin liraya!

Kâğıthane’de yer alan Papirus Plaza’da ofislerin satışı sürüyor. Projede teslimler teslimler bu yılın sonunda yapılacak

Mesa Papirus Ofisleri'nde metrekaresi 3.475 dolara!

Papirus Plaza projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 475 dolardan başlangıç gösteriyor

Tek Merve Plaza Sitesi fiyatları!

Tek Merve Plaza Sitesi fiyatları kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 74 konuttan meydana gelen projede konutların dışında ofisler de yer alıyor. 

Tek Merve Plaza Sitesi'nde 450 bin liraya! Yeni proje!

Konut ve ofislerden meydana gelen Tek Merve Plaza Sitesi'nde toplamda 74 konut bulunuyor. Projede konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyat!

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyatları 178 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İzmir Bayraklı'da yer alan Gümüş Plaza Optimus projesinde 80 ofis ve 3 dükkan bulunuyor...

İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Çiçek İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Bayraklı İlçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 164 adet ofisten oluşuyor. İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor!

Gümüş İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 80 adet lüks ofisten oluşuyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Sezai Keskin Yönetim Kurulu Başkanlığında 300 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Ayazma Yolu Caddesi, Papirus Plaza'da kuruldu.

Mia Plaza Gaziemir'de yükseliyor!

Gaziemir Mia Plaza'da 100 metrekare alana sahip ofislerin fiyatları 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Kredi imkanı ile ofis sahibi olunabilen projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Akyapı Plaza 34 iletişim!

Akyapı Plaza 34 iletişim için 444 87 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Fiyatların henüz netleşmediği projede 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza yer alıyor.

Loft Up Tatar Yapı fiyatları!

Loft Up Tatar Yapı fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşeceği proje ofis, plaza ve konutlardan meydana geliyor.

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı!

Varyap Plaza Pendik'de 50 adet ofis; Varyap Meridian’de ise daha önce satışa sunulmamış çok özel 30 adet dairede yüzde 25 indirim sağlanıyor. Varyap Plaza Pendik’te ofis fiyatları 240 bin TL'den, Varyap Meridian’de ise 310 bin TL’ den başlıyor.

papirus plaza fiyatları Haberi

papirus plaza fiyatları


Kağıthane’de hayata geçirilen Papirus Plaza Ofis projesi MESA ve FERKO ortaklığı imzası taşıyor. 19 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan Papirus Plaza ‘da 158 adet ofis birimi mevcut durumda. Kağıthane Papirüs Plaza projesindeki ofislerin alan büyüklüğü 159 metrekareden başlıyor, 4 bin 907 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor.


Ofis birimlerinde satış sürecinin devam ettiği Papirüs Plaza’nın satış oranı yüzde 84’e ulaşmış durumda. Ofislerin 3 bin 475 bin dolarlık metrekare birim bedeli ile satıldığı projedeki minimum fiyat ise 159 metrekarelik ofislerde 552 bin dolar olarak belirlendi. 


 


Papirüs Plaza projesinde ofis tutarının yarısına kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Teslimatların Mart ayı sonunda...