26 / 04 / 2024

Paradise Life ne zaman teslim

Paradise Life ne zaman teslim

Paradise Life fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 6 bin 668 metrekare olarak belirlenen projede 94 konut ve 14 ticari ünite bulunuyor.

Paradise Life iletişim!

Paradise Life iletişim için 0224 441 6225 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren projede 94 tane daire ve 14 tane ticari ünite yer alıyor.

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Doblo'yu Fiorino'yu bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 29 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenler Opel Combo Life'ın fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Opel Combo Life'ın fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life fiyat listesi 29 Ağustos 2022 fiyatları...

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat

Tüm ticari araçları bırakın Opel Combo Life'taki 0 faiz fırsatına bakın! İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 0 faiz müjdesi geldi. Peki Opel Combo Life'ın güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? En ucuz Volkswagen Caddy Life! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ticari araç hayranları son zamanlarda Volkswagen Caddy Life fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? En ucuz Volkswagen Caddy Life! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ticari araç arayışına çıkanlar Volkswagen Caddy Life fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Frezya Life ne zaman teslim?

Frezya Life projesi 10 katlı 3 bloktan meydana geliyor. DNY Dinay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 166 daire bulunuyor. Peki Frezya Life ne zaman teslim?

Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Afa İnşaat tarafından hayata geçirilen Mevlana Life projesi 34 adet daireden meydana geliyor. Peki Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Paradise Life ne zaman teslim Haberi

Paradise Life ne zaman teslim

Yıldız İnşaat imzası ile inşa edilen Paradise Life Konutları Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçiriliyor. Projenin 2016 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Paradise Life fiyat listesi konutların metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanan dairelere yer veriliyor. 


Bursa Paradise Life 3 blok halinde yükseliyor. Konutların minimum 130 metrekare, maksimum 210 metrekare olarak dizayn edildiği proje 94 daire ve 14 ticari üniteden meydana geliyor. 


Nilüfer Paradise Life 'ta kapalı otopark alanı, alışveriş merkezi, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, spor merkezi gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Paradise Life fiyat listesi!

Yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen Paradise Life Bursa'da daire fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Paradise Life 15.02.2016 tarihli güncel fiyatları için tıklayın!

Adres: Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi Yıldız İş...