29 / 03 / 2024

Paragon Tower ankara

Paragon Tower ankara

Ankara-Söğütözü’nde hayata geçen Paragon Tower projesinde güncellenen ofis fiyatları 500 bin liradan başlıyor. Projede teslimler gelecek yıl gerçekleşecek

Ankara Paragon Tower’da 600 bin liraya ofis! 2013’te teslim!

Bayraktar ve Ufuk Mesken tarafından hayata geçen Paragon Tower projesinde ofis fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Projeden ofis sahibi olmak isteyenler kredi kullanabiliyor

Paragon Tower’da fiyatlar güncellendi! 480 bin TL’ye ofis!

Paragon Tower projesinde ofis fiyatları 480 bin TL’den başlıyor. Teslimler 2013’te gerçekleşecek

Ankara Paragon Tower projesinde 465 bin 200 liraya ofis!

Ankara’da inşa edilen Paragon Tower projesinde ofis fiyatları 465 bin 200 liradan başlıyor!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Bürokrasiden sonra, Türk ekonomisinin de yeni merkezi olan Ankara’da son 4-5 yıldan beri hızla yükselen iş merkezleri, “Regnum” kalitesi ile de tanıştı.

Ankara One Tower Diplomatique yeşil bina kriterlerine uygun!

One Tower Diplomatique projesinde yaşam kısa süre sonra başlayacak. Ankara Oran'da inşa edilen "yeşil bina" kriterlerine uygun olarak inşa edildiğini biliyoruz.

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor!

Kocalar Gayrimenkul tarafından inşa edilen projenin temelleri 1-2 ay içerisinde atılacak. Projede Ankara İl'i Çankaya İlçesinde yükseliyor. Ankara Gop Tower'da fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Paragon Tower ankara Haberi

Paragon Tower ankara


Paragon Tower projesi Ankara’nın gelişmekte olan bölgesi Söğütözü’nde 32 katlı tek kule halinde yükseliyor. Toplam 126 adet ofisin yer aldığı proje Bayraktar ve Ufuk Mesken ortaklığı imzası taşıyor. Projedeki alanları 70 ile 150 metrekare arasında değişen ofisler bir araya getirilip tam kat olarak kullanılabiliyor. 


Paragon Tower’da minimum ofis fiyatı 80 metrekarelik ofislerde 500 bin liradan başlarken, ofis fiyatları 1 milyon 50 bin liraya kadar yükseliyor. Projedeki ofislerin metrekare birim fiyatı ise ortalama 7 bin lira olarak belirlendi. Peşin alımda indirimin uygulanmadığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Paragon Tower projesine Şehirlerarası Otobüs Terminali 0,5 kilometre, Kızılay 4 kilometre, TBMM 3 kilometre, Armada AVM 150 metre, Bayındır Hastanesi 50 metre, Ufuk Üniversite Hastanesi 30 metre, J.W. Marriott 200 metre, ATO 1 kilometre uzaklıkta yer...