20 / 04 / 2024

Paramount London Entertainment

Paramount London Entertainment

Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla inşa edilecek Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezi, Disneyland'a rakip olacak. Eğlence merkezinin 2021'de açılması planlanıyor.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu: Sanki Türkiye yerinden hareket etti!

6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depreminin ardından yabancı uzmanlar gerçekleşen felaketi değerlendirdi. University Collage London'dan Ilan Kelman ve İtalyan Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nün Başkanı Carlo Doglioni’nin şok açıklamalarda bulundu.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras kimdir? Atilla Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Atilla Uras'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Paramount London Entertainment Haberi

Paramount London Entertainment


İngiliz ve Kuveytli iki şirketin ortaklığı ile yapılan Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezinin, Disneyland'la yarış halinde olacak.


Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla 2021 yılında açılacak açılacak olan Paramount London Entertainment, Disneyland'ın en büyük rakibi olacak.


Yaklaşık 3.5 milyon metrekarelik bir alana yayılacak olan dev tesisin günde 40 bin kişiye hizmet vermesi bekleniyor. Eğlence merkezinin giriş fiyatı ise 57 pound (257 TL) olarak planlanıyor.


 


İngiliz London Resort Company Holdings (LRCH) ve Kuveytli European Holding Group (KEH) ortaklığında yapılan tema park Londra'nın merkezinden yaklaşık 1 saat uzaklıkta konumlanacak.