28 / 03 / 2024

Parima Merter ödeme planı

Parima Merter ödeme planı

Ofis alanlarının 45 metrekareden başladığı proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Parima Merter ulaşım!

Parima Merter ulaşım bilgileri kapsamında Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Fer Yapı Parima Merter'de ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Parima Merter güncel fiyatlar!

Teslimlerin bu yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleşeceği Parima Merter Ofisleri 16 katlı olarak hayata geçiriliyor. Proje 223 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Parima Merter güncel fiyatlar...

Parima Merter ödeme planı!

Parima Merter ödeme planına göre banka kredili ve peşin alımlarda 2,38 TL'lik kur sağlanıyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Güngören'e bağlı Merter'de yükseliyor.

Parima Merter kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Parima Merter kampanyalı ödeme planı kapsamında 100 ay vade imkanı sağlanıyor. E5 karayolunun hemen yanında inşa edilen projede 224 adet bağımsız birim yer alıyor.

Parima Merter projesinde metrekaresi 2.800 dolardan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası içinde Merter'de hayata geçirilen Parima Merter projesinde yer alan dairelerin metrekaresi 2.800 dolardan başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesinde toplam 223 adet konut yer alıyor.

Parima Merter fiyatları ne kadar?

Parima Merter projesinde teslimler 2015 yılını Temmuz ayında gerçekleşecek. Projede peşin ödemlerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Satış sürecinin devam ettiği Parima Merter fiyatları ne kadar?

Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı devam ediyor..

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter peşinatsız ödeme avantajı devam ediyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi bünyesinde barındıran Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlayacak..

Real Merter güncel daire fiyatları!

Real Merter güncel daire fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Real Merter Evleri'nde ay sonuna kadar 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Nef Novu Merter ödeme bilgisi!

Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi İstanbul Merter'de yer alıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak...

Real Merter Güngören'de sıfır faiz sıfır peşinat!

Real Merter Evleri projesinde sıfır faiz ve sıfır peşinat ödeme kampanyası başladı. Real Merter projesinde teslimler Ocak 2017'de yapılıyor...

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Güngören Real Merter Evleri ödeme koşulları!

Güngören Real Merter Evleri ödeme koşulları dahilinde 1 yıla kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Real Merter Evleri projesinde 248 daire, 157 dükkan bulunuyor...

Real Merter ödeme seçenekleri!

Real Merter ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Güngören Real Merter Rezidans ödeme planı!

Güngören Real Merter Rezidans ödeme planı kapsamında 12 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Real Merter Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Parima Merter ödeme planı Haberi

Parima Merter ödeme planı

Ofis büyüklüklerinin 45 metrekareden başlayıp 970 metrekareye kadar yükseldiği proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Proje Fer Yapı imzası taşıyor. 


Parima Merter ortak alanları içerisinde 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Backoffice concierge hizmetleri, 8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası, fitness salonu yer alıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede 50 ay taksitlendirme sağlanıyor. Ofis fiyatlarının 443 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimler 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.


Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, 3. havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Parima Merter satış ofisi ulaşım: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No: 8 34010 Cevizlibağ / İstanbul

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Tülay...