20 / 04 / 2024

Paris 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı

Paris 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı

Paris 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı “Binalar Günü”nde ülkemizi temsil eden ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil, 3 Aralık Perşembe günü ÇEDBİK’in taahhütlerini açıkladı.

Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Mart 2023 fiyat listesi

14 kişilik Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi, hijyenMax özelliği ve bardak koruma sistemi ile bulaşık yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki Beko bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Paris İklim Anlaşması imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, New York’ta ki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda düzenlenen törende Paris İklim Anlaşması'nı Türkiye adına imzaladı.

Adam Kule'den ev alanlar Paris seyahati kazanıyor!

9 ile 21 Şubat tarihleri arasında Adam Kule'den rezidans alan herkes Paris seyahati kazanacak. Tatil, 4 gün 3 gece sürecek. DAP Yapı'nın Dragos'ta inşa ettiği Adam Kule'de ev-ofisler de yer alıyor.

ÇEDBİK, 15 milyon metrekare yeşil binayı sertifikalandıracak!

Paris 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı “Binalar Günü”nde ülkemizi temsil eden ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil, 3 Aralık Perşembe günü ÇEDBİK’in taahhütlerini açıkladı.

Şehirlerimiz Londra ve Paris'le yarışacak!

Türkiye bu yıl MIPIM'e 21 firma ve 1.200 metrekarelik dev alanla damga vuracak. JLL Türkiye Başkanı Alkaş, "Dünyanın yatırımını çekmek için yola çıkıyoruz. Şehirlerimiz Londra ve Paris'le yarışacak" dedi.

Üsküdar Çevik Kuvvet Binası'nı Diy İnşaat yapacak! 21 milyon 911 bin TL'ye!

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, düzenlediği Üsküdar çevik kuvvet binasının yapımı ve mevcut konferans salonunun yenilenmesi ihalesini 21.911.120 liralık teklifiyle Diy Mar İnşaat kazandı

Aeroports de Paris, TAV'la ilgileniyor!

Fransa merkezli Aeroports de Paris, TAV Havalimanları'ndan hisse alımına ilgi duyduğunu açıkladı

Paris otelleri, 2011 yılında turist rekoru kırdı!

Fransa'nın başkenti Paris'teki oteller, 2011 yılında ağırladığı yerli ve yabancı turist sayısıyla yeni bir rekora imza attı

Van'a 2014 yılına kadar 14 hastane ve 21 sağlık merkezi yapılacak!

Van ve ilçelerinde, iki yıl içinde 14 hastane ile 21 sağlık merkezinin hizmete açılacağı bildirildi

Gebze'de icradan 21 milyon 33 bin 186 liraya fabrika binası ve arsa!

Gebze'de icradan Mak. Yal İnş. ve Tic. A.Ş. adına kayıtlı fabrika ve arsa 21 milyon 33 bin 186 liradan ihaleye çıkarılıyor

Ev sahibi olmak için bir haftada çekilen konut kredisi miktarı 21.1 milyon TL!

Merkez Bankası verilerine göre ev sahibi olmak için bankalardan çekilen konut kredisi bir haftada 21 milyon 153 bin TL arttı ve 69 milyar 506 milyon 617 bin TL'ye ulaştı

Paris'te SILK&CASHMERE rüzgarı esti!

Uluslararası arenada adından sıkça bahsettiren SILK&CASHMERE; moda ve perakende dünyasının kalbinin attığı, Paris'te düzenlenen Pret e Porte fuarında boy gösterdi.

Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi 20-21 Şubat'ta gerçekleştirilecek!

'Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi' 20-21 Şubat'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek...

Paris 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı Haberi

Paris 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı

Paris 21. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı, 30 Kasım Pazartesi günü 150’den fazla dünya liderinin katılımıyla başladı. 11 Aralık’a kadar sürecek konferansta, liderler dünyanın geleceğini konuşmaya devam ediyor. 3 Aralık Perşembe günü “Binalar Günü” resmi toplantısında, dünyanın dört bir yanından toplam 25 Yeşil Bina Konseyi, binaların sürdürülebilir dönüşümünü gerçekleştirmek, sera gazı salımını azaltmak ve küresel ısınmayı 2 derece ile sınırlamak için yapı ve inşaat sektörünün üzerine düşeni yapmasını sağlayacağı ulusal taahhütlerini açıkladı. Dünya Yeşil Binalar Konseyi’nin Türkiye’deki tek üyesi ÇEDBİK de konferansta hazır bulundu. TÜİK verilerine göre Türkiye’nin 2013 yılından beri toplam 459 milyon ton sera gazı salımı yapması nedeniyle yeşil binaların önemine dikkat çeken ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil, ÇEDBİK’in taahhütlerini şu şekilde açıkladı:


Yeni konut projelerinde uygulanmak...