26 / 04 / 2024

Paris Hiltonun serveti

Paris Hiltonun serveti

91 yaşındayken yaşamını yitiren Hilton oteller zincirinin sahibi Barron Hilton, 2.5 milyar dolarlık servetini babası Conrad Hilton’un adını taşıyan hayır kurumuna bağışladı. Mirasın sadece yüzde 3'ü aile üyelerinin olacak.

Elon Musk'ın serveti katlandı!

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın serveti 335 milyar dolara yükseldi. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, teknoloji devi Elon Musk’ın serveti, 24 milyar dolar daha artış gösterdi ve 335 milyar dolara ulaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Paris'te konut üretecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ev sahipliğinde İstanbul’a gelen PYA yetkilileri kentsel dönüşüm tecrübelerini İYA ile paylaştı. PYA, ‘Büyük Paris Dönüşüm Projesi’ni anlattı. İYA da İBB’nin yeşil kent vizyonu ve toplu ulaşımdaki hedeflerini anlattı.

Paris İklim Anlaşması inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili kararları masaya yatırdı. İşte Mehmet Sami Kılıç'ın o açıklamaları...

En zengin 400 ABD'linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı!

Forbes dergisi tarafından her sene açıklanan ve en zengin 400 ABD'linin yer aldığı Forbes 400 listesi belli oldu. Açıklanan listeye göre, en zengin 400 ABD’linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı...

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Çinli milyarderlerin serveti eridi!

Çin'in teknoloji şirketlerine ilişkin düzenleme adımları sonrasında Çinli teknoloji milyarderlerinin serveti toplamda 87 milyar geriledi.

Bill ve Melinda Gates 130 milyarlık serveti nasıl paylaştı?

Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çifti resmi olarak boşandı. Peki, çift milyar dolarlık serveti nasıl paylaştı? İşte detaylar...

Rus milyarderlerin serveti rekor kırdı!

Rus milyarderlerin toplam serveti ülkenin GSYİH’sına oranı, diğer ülkelere bakıldığında rekor kırdı. 120 Rus milyarderinin toplam serveti sene içinde yüzde 10 arttı.

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Türkiye'deki milyarderlerin serveti 127 milyar TL arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'deki dolar milyarderlerinin serveti 127 milyar TL yükseldi. Bu artış dolar bazında yüzde 39'a denk geliyor. Türkiye'deki dolar milyarderi sayısı da bir yıl içinde 23'ten 26'ya ulaştı.

Maradona'nın serveti açıklandı! İşler karıştı!

Maradona geçtiğimiz hafta 60 yaşında hayata veda ettiğinde arkasında hayatının karmaşıklığını ve dönem dönem yaşadığı sıkıntıları da yansıtan bir miras bıraktı. İşte Maradona'nın serveti...

Paris Belediyesinden mültecileri ortak yaşamla Fransızlaştırma girişimi!

Paris'in en pahalı bölgelerinde Fransızlarla birlikte yaşayabilecekleri ucuz barınma olanağı sunulan mülteciler Fransızlaştırılmak isteniyor.

Paris'te evsizlerin kaldığı barınaklarda koronavirüse yakalanma oranları yüzde 94’ü buluyor!

Fransa’nın başkenti Paris ve civarında, dezavantajlı kişilerin ve evsizlerin kaldığı kalabalık barınak ve hostellerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyon oranının yüzde 94’e çıktığı belirtildi.

Paris Hiltonun serveti Haberi

Paris Hiltonun serveti

Dünya’nın dört bir yanında lüks otelleriyle hizmet veren Hilton’un sahibi ABD’li iş insanı Barron Hilton, 91 yaşında ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan evinde hayatını kaybetti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hilton’un ölümünden sonra 2.5 milyar dolar (14.3 milyar TL) değerindeki kişisel servetin ne olacağı merak edilmeye başlandı. Servetin yüzde 97’si, Conrad Hilton’un kendi ismiyle kurduğu kâr amacı gütmeyen hayır kurumuna bağışladığı ortaya çıktı.

BARRON 8 ÇOCUK 15 TORUN SAHİBİYDİ

Conrad N. Hilton Derneği, katolik rahibelere, evsizlere, afetzedelere ve HIV virüsünden etkilenen çocuklara yardım etmek için kurulmuş bir dernek olarak biliniyor. 8 çocuğu ve 15 torunu bulunan ünlü iş insanının servetinin neredeyse tamamını hayır kurumuna bağışlaması, akıllara Amerikan yüksek sosyeletisinin ünlü isimlerinden biri olan torunu Paris Hilton’a miras bırakıp bırakmadığı...