28 / 03 / 2024

Park Alyans Ankara Evleri nerede

Park Alyans Ankara Evleri nerede

Toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılan projede 3 blok şeklinde inşa edilecek. Park Alyans Ankara Evleri fiyatları 390 bin TL' den başlıyor.

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Ametist Park ile Ankara'nın tam orta noktasına yatırım yapın!

Büyük inşaat projelerine imza atan ICK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru "Ametist Park projemize geleceğin Ankarasının tam orta noktasında yer almak isteyenler büyük ilgi gösteriyor."dedi.

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Ankara Park Alyans teslim tarihi!

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Park Alyans Çayyolu güncel fiyatlar!

Park Alyans Çayyolu güncel fiyatları 434 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara'da yer alan Park Alyans Evleri'nde ilk teslimler Mart 2017'de başlayacak...

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası!

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası kapsamında peşinat ve taksitler teslimlerden sonra başlıyor. 885 konutluk Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim ediliyor...

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

Park Alyans Ankara satılık!

Park Alyans Ankara satılık dairelerin fiyatları 459 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Coşkun İnşaat projesi Park Alyans Evleri'nde daireler Mayıs 2017 yılında teslim ediliyor...

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Park Alyans projesinin lansmanı bugün!

Coşkun Grup tarafından hayata geçirilen Park Alyans projesinin lasmanı bugün gerçekleşecek. Lansman saat 11:00'da başlayıp 17:00'a kadar sürecek.

Ankara Park Alyans fiyatları!

Toplam 163 adet daireden oluşacak olan proje Ankara İl' i Çayyolu Alacatlı’ da inşa edilecek. Ankara Park Alyans fiyatları 390 bin TL' den başlıyor.

Park Alyans fiyatları!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Park Alyans fiyatları 390 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor.

Çayyolu Park Alyans teslimleri!

Toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayıla projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Çayyolu Park Alyans teslimleri 2017 yılı Mayıs ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Park Alyans Ankara Evleri nerede Haberi

Park Alyans Ankara Evleri nerede

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve çatı katı dubleks, ara kat dubleks, bahçe katı dubleks şeklinde dairelerin şeklinde dizayn edildiği proje toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.


Sosyal donatı alanları arasına spor alanları, sauna, fitness salonu, fin hamamı, su kenarı yürüyüş yolları, süs havuzları gibi donatıları da yer alacak pşan projede 989 adet ayrı bitki çeşidi içinde barındıran peyzaj alanı yer alacak.


Elektirk ve su üretildiği için aidatlarda daha ucuz ödendiği projede A ve C bloğu 2016 yılı sonunda, C bloğu ise 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Park Alyans Ankara Evleri fiyatları 390 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 250 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Toplam 163 adet...