25 / 04 / 2024

Park Mozaik satış listesi

Park Mozaik satış listesi

Park MOZAİK “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi. Park MOZAİK’in, alışılagelmişin dışında, farklı ancak işlevsel ve konforlu örnek dairesi, Başkentlilerden büyük beğeni topladı.

Park Mozaik lansman fiyatları!

Park Mozaik projesi Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçiriliyor. Banka kredisine uygun olan proje 10 blok ve 3 kuleden meydana geliyor. İşte Park Mozaik lansman fiyatları...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Park Mozaik projesinin yüzde 70'i satıldı!

Bir TEPE ve MESA projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam başladı. Yaşamkent’te yükselen Park Mozaik projesinin yüzde 70’i satıldı.

Park Mozaik Yaşamkent satış fiyatı!

Park Mozaik Yaşamkent projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri!

Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri sunuluyor. Dairelerin 658 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Park Mozaik Yaşamkent satış ofisi!

Toplam 885 konuttan meydana gelen Park Mozaik Konutları'nda satışlar devam ediyor. Park Mozaik Yaşamkent satış ofisi ile iletişim için 0312 217 56 56 telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Park Mozaik Yaşamkent satış fiyatları!

Park Mozaik Yaşamkent projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Park Mozaik Yaşamkent satış fiyatları 433 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Park Mozaik Ankara'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte Ankara Yaşamkent’te geliştirdiği yeni projesi Park Mozaik’i satışa çıkardı. 13 binadan oluşacak 885 konutluk projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor.

Ankara Park Mozaik Evleri satışa çıktı!

Mesa, Ankara’da satışa çıkardığı Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle merkezine döndü. 970 milyon liralık değere sahip iki proje, Ankara konut piyasasına hareket getirecek.

Park Mozaik'te ilk etap satışlarının yarısı tamamlandı!

Mesa’nın Ankara’daki 885 konutluk Park Mozaik projesinde 41 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 2 bin metrekare sosyal alan yer alıyor.

Park Mozaik Tepe satılık daire!

Park Mozaik Tepe satılık daireleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor.

Çankaya Park Mozaik satış ofisi!

Çankaya Park Mozaik satış ofisi telefon numarası 0312 217 56 56 olarak belirlendi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Park Mozaik satış listesi Haberi

Park Mozaik satış listesi

Keyif, huzur, güvenlik, estetik ve kalitenin mozaik uyumuyla bir araya geldiği Park MOZAİK’de, yeşil bir site ortamında, köklü ağaçların altında, yaprakların sarardığı bir güz pazarında, Ankaralılar farklı bir 4+1 daire görmek için buluştu. 


Park Mozaik’te, 8 Kasım Pazar günü öğleden sonra saat 14.00’de başlayan davete, Yaşamkent, Çayyolu ve Bilkent’te oturan aileler katıldı. 


Her iki koridorunda odaların bulunduğu, ortada mutfak ve salonun yer aldığı, üç banyolu farklı mimari üslupla yaratılmış 4+1 daireyi ziyaret edenler, daha sonra bahçede verilen partiye katıldı. Ankaralılar müzik eşliğinde yenilen yemeklerle keyifli bir hafta sonu geçirdi. 

Farklı bir mahalle dokusu

Park MOZAİK bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlandı. Bir meydan etrafında dağılan sokaklar ve evler, komşuların yürüme mesafesinde meydanlarda buluşmasına, nitelikli, huzurlu ve sakin bir atmosfer içinde yaşamalarına imkan veriyor. 


Park...