19 / 04 / 2024

park mozaik ulaşım bilgileri

park mozaik ulaşım bilgileri

Park Mozaik Yaşamkent ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Park Mozaik projesinde fiyatlar 402 bin liradan başlıyor...

Ankara Yaşamkent Park Mozaik adres bilgileri!

Ankara Yaşamkent Park Mozaik adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Park Mozaik projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Park Mozaik Yaşamkent adres!

Park Mozaik Yaşamkent adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor...

Park Mozaik ulaşım bilgileri!

Park Mozaik ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Tepe İnşaat ve Mesa Mesken ortaklığı imzası taşıyan Park Mozaik projesinde daire fiyatları 396 bin lirandan başlangıç gösteriyor...

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Park Mozaik’te bahar şenliği!

Park Mozaik'te yaşam tüm güzelliğiyle devam ediyor. Park Mozaik sakinleri, baharı tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte ilkini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliği ile karşıladı.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

park mozaik ulaşım bilgileri Haberi

park mozaik ulaşım bilgileri

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik Yaşamkent ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Toplam 885 adet konuttan meydana gelen Park Mozaik projesi 6 katlı 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor. Projede ilk etap teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Park Mozaik Yaşamkent fiyat! (Dikey bloklar)


91,43 metrekare 2+1'ler 402 bin TL ile 441 bin TL,

123,43 metrekare 3+1'ler 486 bin TL ile 533 bin TL,

147,15 metrekare 4+1'ler 564 bin TL ile 626 bin TL,

212-237 metrekare 5+1'ler 813 bin TL ile 920 bin TL.


Ankara Yaşamkent Park Mozaik fiyatları! (Yatay bloklar)


118 metrekare 2+1'ler 572 bin TL ile 577 bin TL, 

127-135 metrekare 3+1'ler 600 bin TL ile 662 bin TL,

142-144 metrekare 4+1'ler 641 bin TL ile 661 bin TL,

176 metrekare...