28 / 03 / 2024

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı

Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin tercihi oldu.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl'i İnegöl'de yükselen proje 56 adet daire ve 5 adet işyerinden oluşuyor. Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL 'den başlıyor.

Orion Park Prestige projesinin temeli atıldı!

Akdoru İnşaat firması tarafından yapım çalışmalarına başlanacak olan Orion Park Prestige sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı oldu!

Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin tercihi oldu.

Park Prestige Suites ev konforunda lüks hizmet sunuyor!

İstanbul’un en lüks oteli Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan Park Prestige Suites, lüks hizmet isteyen ancak ev konforundan da vazgeçmeyen yerli-yabancı misafirlerin merkez üssü oldu.

Future Park'ta otel odalarının 87'si satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen Future Park bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Esenyurt Future Park Otel'in 87 odası satıldı!

Esenyurt'ta yükselen Future Park isimli karma yaşam alanı içinde bulunan Hawthorn Suites By VVyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 348 odasından 87'si satıldı.

Hawthorn Suites By Wyndham Oteli'nin yüzde 25’i satıldı!

Esenyurt'ta yükselen Future Park isimli karma yaşam alanı içinde bulunan Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 348 odasından 87'si satıldı.

Future Park Otelinin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Hawthorn Suites By Wyndham Otel 2017'de açılacak!

Hiper Gayrimenkul, Future Park'taki otelin işletmesi için Wyndham ile anlaştı. 1632 konutluk proje içinde yer alacak 348 odalı Hawthorn Suites By Wyndham adını alan otel 2017'de açılacak.

Park Bosphorus Hotel 200 bin turist ağırladı!

Park Bosphorus Hotel, 65'i 'Park Prestige Suites' formatında, 23'ü süit, toplam 443 odası, yüzde 90'ı aşan doluluklarıyla 2014'te yerli-yabancı toplam 200 bin misafir ağırladı.

Park Bosphorus Hotel, 200 bin kişi ağırladı!

PARK Bosphorus Hotel, çok kısa sürede İstanbul'un en çok ziyaretçi çeken oteli oldu. 65 tanesi 'Park Prestige Suites' formatında, 23'ü süit olmak üzere toplam 443 odası ile hizmet veriyor.

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı Haberi

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı

PARK Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin tercihi oldu. 65 metrekarelik stüdyo dairelerden 950 metrekarelik  4+1’lere kadar birbirinden farklı özeliklere sahip 65 suit dairede 1 günden 1 yıla kadar hizmet veriliyor. Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, “Günlük konaklama fiyatlarımız 450 ile 10 bin euro arasında değişiyor. Aylık konaklama fiyatlarımız ise 5 bin eurodan başlayıp 40 bin euroya kadar çıkıyor. Kalış süresi uzadıkça misafirlere daha avantajlı fiyatlarla konaklama fırsatı da sunuyoruz”...