28 / 03 / 2024

Park Residences Cadde tedbir kararı

Park Residences Cadde tedbir kararı

Ömer Derbazlar, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’ye ait bulunan bağımsız bölümler için 1 Eylül 2015 tarihinde alınan ihtiyati tedbir kararı hakkında açıklama yaptı.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Park Residences Cadde’de iftar buluşması yapıldı!

Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren emlak ofisleri ve gayrimenkul danışmanları Park Residences Cadde’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. 

Park Çadır Buluşmaları’nda Ayşe Arman rüzgarı!

Park Residences Cadde’de gerçekleştirilen ‘Park Çadır Buluşmaları’, katılımcıları ünlü isimlerle buluşturmak adına programlarına devam ediyor. 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Park Residences Cadde'de ünlü yağmuru!

Park Residences Cadde'de gerçekleştirilen Park Çadır Buluşmaları ile Kadıköylüleri ünlü isimlerle sohbete bekliyor...

Park Residence Cadde fiyat bilgisi!

Park Residence Cadde fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş imzasını taşıyor. 

Park Residence Cadde'de her şey çok net! 36 ay 0 faiz!

44 katlı 4 bloktan meydana gelen Park Residence Cadde projesinde  36 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Park Residence Cadde ödeme planı!

Park Residence Cadde ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 44 katlı 4 blok olarak tasarlanan proje Birleşik Gayrimenkul imzası taşıyor. 

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat 2018!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Park Residences Cadde projesinde yüzde 30 peşinat sonrasında, kalan tutar 36 ay 0 faizle ödenebiliyor..

Park Residences Cadde'de 36 ay 0 faiz kampanyası!

Park Residences Cadde projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.  Projede daire teslimleri hemen yapılıyor..

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

Bağdat Caddesi’nde inşa edilen Park Residence Cadde projesinde teslime hazır daireler için yeni bir kampanya başladı. Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı.

Park Residences Cadde tedbir kararı Haberi

Park Residences Cadde tedbir kararı

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’ye ait bulunan bağımsız bölümler için 1 Eylül 2015 tarihinde alınan ihtiyati tedbir kararı hakkında açıklama yaptı.  Söz konusu ihtiyati tedbir kararı Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş tarafından yapılan itiraz neticesinde 8 Eylül 2015 tarihinde mahkeme tarafından kaldırıldı. 



İşte Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş adına Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar'ın açıklaması;




Bildiğiniz üzere;


24. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından İstanbul ili  Kadıköy ilçesi Tuğlacıbaşı Mahallesi Hatboyu Sokağı’nda bulunan 151 Pafta, 161 Parsel sayılı taşınmaz üzerinde Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’ye ait bulunan bağımsız bölümler için 1 Eylül 2015 tarihinde ihtiyati tedbir kararı alınmıştı.


İtirazımız üzerine ekte belgesi görüldüğü gibi,  söz konusu ihtiyati tedbir kararı tarafımızdan yapılan itiraz...