26 / 04 / 2024

Parktepe Evleri kişiye özel ısınma

Parktepe Evleri kişiye özel ısınma

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, sunduğu kontrol sistemiyle ısınmayı özelleştiriyor.

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Çeşme Edra Evleri'nde kişiye özel konfor!

İzmir'de 1987'den beri faaliyet gösteren Doğusan İnşaat tarafından hayata geçirilen Edra Evleri'nde kişiye özel konfor öne çıkıyor. Proje 365 gün yaşam sunuyor.

Yasemin Evleri'nde kişiye özel ödeme planı!

Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

İzmir Urliçe Evleri'nde kişiye özel ödeme planı!

İzmir Urla'da RTA Akay İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Urliçe Evleri projesindeki villalara kişiye özel ödeme planı ile sahip olmak mümkün..

Ankara Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Annemle Hayalim” yarışması sonuçlandı!

Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Annemle Hayalim” yarışması sonuçlandı.Duygusal hayallerin geldiği yarışmada jüri zorlanınca, üç kişinin hayalini gerçekleştirmeye karar

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 158 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için banka kredisinin yanı sıra kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor.

Parktepe Evleri'nde yeni sistem: Konutlarda kişiye özel sıcaklık!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, akıllı ev sistemlerinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor..

Parktepe Evleri'nde ısınma sistemi özelleştirildi!

Ankara'nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, akıllı ev sistemlerinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Parktepe Evleri'nde her odada kişiye özel ısı olacak.

Parktepe Evleri'nde kişiye özel sıcaklık dönemi!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, akıllı ev sistemlerinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor.

Parktepe Evleri'nde kişiye özel sıcaklık devri başladı!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, sunduğu kontrol sistemiyle ısınmayı özelleştiriyor.

Parktepe Evleri'nde daire teslimleri Mayıs 2016'da başlayacak!

Ankara’nın en gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, sunduğu eşsiz manzarayı özel ısıtmalı balkonu ile yaz kış keyfe dönüştürüyor..

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödeme koşulları! 400 bin TL'ye!

400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Hacettepe Teknokent'te 2 bin kişiye iş kapısı!

Hacettepe Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Abdurrahman Güngör, bin 720 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek "Yapımı süren 6 blokla teknokentte çalışan sayısı 2 katına çıkacak" açıklamasını yaptı.

Parktepe Evleri kişiye özel ısınma Haberi

Parktepe Evleri kişiye özel ısınma

Şahika Grup Yapı ortaklarından Murat Altuntaş: “Yeni nesil evlerin hepsi ‘akıllı’. Ancak biz Parktepe’de bu sistemibir adım daha ileriye götürerek, konforlu ve rahat yaşamda yeni dönemi başlatıyoruz.” 



“Güneş dönüş yönü ve cephelere göre planlanmış 3 noktadan kontrol edilebilen termostatik kontrol sistemli yerden ısıtma sayesinde, salonda sıcaklık 25 dereceye ayarlanırken,yatak odası 15 derece ısıya ayarlanabilecek”


-Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, akıllı ev sistemlerinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Konutlarda yer verdiği kontrol sistemiyle ısınmayı “özelleştiren” Parktepe Evleri’nde her odada kişiye özel ısı olacak.



LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ ortaklığıyla kurulan Şahika Grup Yapı’nın ortaklarından Murat Altuntaş, Parktepe Evleri’nde stresten uzak, manzaralı, ferah ve dinlendirici bir hayat sunmanın yanında konforlu ve kullanışlı konutlara da imza...