25 / 04 / 2024

Paşa Dönerin kaç şubesi var

Paşa Dönerin kaç şubesi var

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ın geleneksel lezzetlerin oluşturduğunu dile getiren Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan,"Türkiye'de sektör lideriyiz, 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" dedi...

Paşa Döner Anadolu yakasında yeni şubeler açacak!

Dönersan AŞ Paşa Döner'in Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, "Önümüzdeki yıllarda İstanbul’da da Anadolu’da da büyümeye devam edeceğiz." dedi

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Audi A3 Sportback Ağustos fiyatları kaç lira oldu? En uygun A3 Sportback ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Şık tasarımıyla göz dolduran Audi A3 Sportback, araba almayı düşünenleri ve Audi sevdalılarını cezbediyor. Peki Audi A3 Sportback Ağustos fiyatları kaç lira oldu? En uygun A3 Sportback ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

İnşaatta fiyat farkı düzenlemesi kaçınılmaz oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren inşaat sektörü ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaatta fiyat farkı düzenlemesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Şemsi Paşa Camii tartışması: Mahir Polat'tan tepki!

Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin deniz kısmına eski İBB yönetimince yapılan ve caminin hasar görmesine neden olan kıyı şeridi projesine tepki gösteren Mahir Polat, "Uygulama tüm Üsküdar tarihi kıyı bandını zalimlik düzeyinde geri dönüşsüz bir şekilde yok etti" dedi.

Pertev Mehmet Paşa Camii Ramazan'da ibadete açılıyor!

İzmit'te Mimar Sinan tarafından inşa edilen  Pertev Mehmet Paşa Camii'de restorasyon çalışmaları tamamlanıyor. Orijinal haline dönen camii Ramazan'da ibadete açılacak. 

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Paşa Dönerin kaç şubesi var Haberi

Paşa Dönerin kaç şubesi var

Kobi Girişim Dergisi'nden Aram Ekin Duran'ın bu haftaki yazısında, Türkiye Türkiye'de fast food pazarının öncü isimlerinden Paşa Döner'i ele aldı. İşte Paşa Döner icra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan açıklamalarının yer aldığı o yazı.

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ını 'geleneksel fast food' diyebileceğimiz döner oluşturuyor. Döner pazarının yüzde 70'inin ise tavuk dönerden oluştuğunu dile getiren Paşa Döner icra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan, "Türkiye'de sektör lideriyiz, ikisi konsept 160 franchise olmak üzere toplam 162 şubemizle hizmet veriyoruz. 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" diyor.

Türkiye toplumu günlük hayatın koşturmacası içinde beslenme konusunda her geçen yıl daha pratik çözümler arıyor ve fast food gıdalara yöneliyor. Pizza ve hamburger gibi fastfood ürünlerine rağmen Türkiye’de fastfood pazarının yüzde 60’ını ‘geleneksel fast food’ diyebileceğimiz döner...