29 / 03 / 2024

Pasadora Bayrampaşa teslim tarihi

Pasadora Bayrampaşa teslim tarihi

Pasadora Bayrampaşa fiyat listesi, ödeme planı, teslim tarihi, satış ofisi iletişim ve adres bilgilerinin hepsi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Eski Bayrampaşa Cezzaevinin bulunduğu bölgede başlatılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Anahtar teslimine hazır olan daireleri gezen hak sahipleri, bugün teslim tutanaklarını imzaladı... 

Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi!

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi..

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofisler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor. Sur Yapı projesi Axis İstanbul'da ofisler 887 bin TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites için geri sayım başladı!

ÖZAK GYO'nun İstanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları!

2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Sur Yapı Axis İstanbul Ofis projesi Sur yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon!

Ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek. Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi!

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Ofis fiyatlarının 327 bin dolardan başladığı Axis İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Peki Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı!

Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Axis İstanbul Ofisleri 'nin fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. İşte Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı...

Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa projesinde fiyatlar 327 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Peki Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Pasadora Bayrampaşa teslim tarihi Haberi

Pasadora Bayrampaşa teslim tarihi


Pasadora Bayrampaşa Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa sanayi alanında inşa ediliyor. Pasadora Bayrampaşa projesi Mutlu İnşaat tarafından tek blok halinde yükseliyor.


Pasadora Bayrampaşa projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar konut tipleri bulunuyor. 200 adet konut ve 50 adet dükkandan meydana gelen Pasadora Bayrampaşa 50 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Pasadora Bayrampaşa ne zaman teslim?


Pasadora Bayrampaşa teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirtiliyor. Pasadora Bayrampaşa Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, kapalı otopark, süs havuzu gibi alanlar yer alıyor.


Pasadora Bayrampaşa konut fiyatları!


Pasadora Bayrampaşa ev fiyatları 226 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut büyüklüklerinin 70,93 metrekare ile 399,55 metrekare arasında değiştiği Pasadora Bayrampaşa'da 1+1 daireler 226 bin TL ile 273 bin TL, 2+1 daireler 300 bin TL...