26 / 04 / 2024

paşadora projesi

paşadora projesi

Bayrampaşa'da yükselen Pashadora projesi için Bayrampaşa Sanayi Alanı'nda yıkımlar başladı. Pashadora Bayrampaşa projesi Mutlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TİKa, Bosna Hersek'teki Elçi İbrahim Paşa Medresesi'ni restore ediyor!

Bosna Hersek Travnik'te yer alan Elçi İbrahim Paşa Medresesi'nin orijinalindeki minareler, TİKA tarafından yürütülen restorasyon projesi ile 101 yıl sonra yeniden hayata geçirilecek...

Torunlar GYO, Paşabahçe İskelesi'ni büyütüyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz’daki  eski Tekel İçki Fabrikası’nın yerine yapacağı otel projesi kapsamında Paşabahçe İskelesi'ni de büyütecek.

Sinpaş Paşaköy telefon!

Sinpaş GYO yeni projesi için hazırlıklara başladı. Sinpaş Paşaköy telefon numarası haberimizde yer alıyor. İşte proje hakkında bilgiler...

Torunlar GYO Paşabahçe projesi ne zaman satışa çıkacak?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Paşabahçe'de hayata geçirecekleri karma projeyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi!

Sancaktepe Paşaköy projesi için hazırlıklar başladı. Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilecek proje Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

paşadora projesi Haberi

paşadora projesi


Mutlu İnşaat Pashadora Bayrampaşa projesi 5 Şubat'ta yıkımları başlayan Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm bölgesinde inşa edilecek. Yıkımlar bittiğinde hafriyatın başlayacağı Pashadora Bayrampaşa projesinde 200 konut yer alacak. 


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin tasarlandığı Pashadora Bayrampaşa projesinde 50 adet mağaza da bulunuyor. Çeşitli sosyal olanakların da olacağı Pashadora Bayrampaşa projesinde teslimler Haziran 2014'te yapılıyor.


Pashadora Bayrampaşa projesi 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Türkiye'nin ilk sanayi alanı dönüşüm bölgesi Bayrampaşa Sanayi Alanı'nda yükselecek olan Pashadora Bayrampaşa projesi Murat Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'ne inşa ediliyor.



www.mutluinsaat.com.tr

Telefon : 0212 442 00 11

Gülcihan...