19 / 04 / 2024

Pasif Evler projesi temel atma töreni

Pasif Evler projesi temel atma töreni

Astay Gayrimenkul, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile işbirliğine giderek "Yapı Sektöründe Enerji Verimliliği Uygulamaları: Pasif Evler" projesini hayata geçiriyor

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

13 Aralık'ta temeli atılacak olan KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlık Evler  KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Pendik KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesinde kaç konut yer alacak? Pendik Arkatlı Evler projesi ne kadar mal olacak? İşte Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Lokum Evler projesi yıl sonu teslim! Peşinat yok!

Lokum Evler projesi yıl sonu teslim ediliyor. İstanbul Tuzla'da yer alan Lokum Evler projesinde kampanya kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi!

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunan proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İşte 18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi...

Tuzla Lokum Evler resimleri!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen DKY Tuzla Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor. Tuzla Lokum Evler resimleri haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler Tuzla satılık daire!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen Lokum Evler projesi İstanbul Tuzla Aydınlı'da bulunuyor. Lokum Evler Tuzla satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

2000 yılında Ardıçlı Evler'de aylık 2.955 dolar taksitle villa!

Eston Yapı'nın Ardıçlı Evler Projesi'nin 2001 yılında yerleşime açacağı 2. Etap Gökyüzü Mahallesi'nde bulunan villalar 45 bin dolardan başlayan peşinat, ayda 2 bin 955 dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

DKY Lokum Evler projesi iletişim!

DKY Lokum Evler projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirdi. Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor.

Pasif Evler projesi temel atma töreni Haberi

Pasif Evler projesi temel atma töreni

Four Seasons Bosphorus, Four Seasons Sultanahmet otellerinin yanı sıra OnaltıDokuz İstanbul ve Academia Apartments gibi önemli konut projelerinin yatırımcısı olan Astay Gayrimenkul sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine desteğini sürdürüyor.



Astay Gayrimenkul, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile işbirliğine giderek "Yapı Sektöründe Enerji Verimliliği Uygulamaları: Pasif Evler" projesini hayata geçiriyor. Türkiye'de ilk sertifikalı enerji tüketmeyen ve sıfıra yakın CO2 yayan pasif ev konsepti, eğitim merkezi olarak Astay Gayrimenkul öncülüğünde inşa ediliyor.


Astay Gayrimenkul Varlık Yöneticisi ve Proje Koordinatörü Mehmet Doğan ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun 'un katılımıyla 18 Nisan 2013 Perşembe gerçekleşecek temel atma töreni Bolu'da...