14 / 12 / 2025

Pastel Dekorasyon

Pastel Dekorasyon

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Türk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart 'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Altınay Caddesi'nde kuruldu.

Oturma odalarında rahatlatıcı bir dekorasyon için neler yapılmalı?

Pastel tonlar insanı rahatlatan renklerdir. Oturma odanızda doğadan gelen toprak tonlarını kullanarak yumuşak ve rahatlatıcı bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. 

Bahura Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahura Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile beş ortak tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Decoostyle Mimarlık Dekorasyon ve Pazarlama Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 tarihinde Pınar Akçimen ve Yasemin AK tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Eyüp'te kuruldu.

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Esenyurt, Beymahal Residence'ta kuruldu.

Studion Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studion Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Okan Özer, Orhan Olgunelma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Okyaylı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Kaymaz tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Gelincik Sokak'ta kuruldu.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi kuruldu!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Paçacı, Mecit Paçacı, Osman Paçacı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Ümit Ünal’dan yeni evlenenlere renk ve dekorasyon önerileri!

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Suar Yapı İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suar Yapı İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zuhal Akyıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Üsküdar, Küçüksu Mahallesi'nde kuruldu.

Command ile çivisiz dekorasyon çözümleri!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor.

Avcılar Belediyesi binalarında bakım onarım ve dekorasyon yaptıracak!

Avcılar Belediyesi, hizmet binalarında bakım, onarım ve dekorasyon yapılması işini ihaleye çıkardı. İşte Avcılar Belediyesi'nin bakım, onarım ve dekorasyon ihalesinin yeri, zamanı ve ihaleye katılım şartları...

Pastel Dekorasyon Haberi

Pastel Dekorasyon

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Türk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; irketin amaç ve konusu şunlardır. a. Dekorasyonla ilgili Ev , İşyeri , spor salonlarının saha çizimi, boya, badana, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. b. İç ve dış mekanlarda dekorasyon işleri (madeni, ahşap möble vb.) yapmak,   projelendirmek taahhütlerde bulunmak konusu ile ilgili malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında, satın almak, satmak, pazarlama ve ticaretini yapmak c. Her türlü dekorasyon işleri ile ilgili malzemelerin tamiri tadilatı ve imalatını yapmak. d. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri,...