26 / 04 / 2024

Paterson Köşkü restorasyon

Paterson Köşkü restorasyon

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 ayda tamamlamayı planladığı Bornova’da bulunan Paterson Köşkü'nün restorasyonunu, 38 ay geçmesine rağmen hala tamamlanamadı.

Paterson Köşkü'nün restorasyonu tam gaz!

Geçici makyaj değil, kalıcı güzellik İzmir Büyükşehir Belediyesi, harabe durumdaki 158 yıllık Paterson Köşkü’nde restorasyon çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Paterson Köşkü restore edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü’nü restore etmek için sürdürdüğü ısrarlı girişimlerden olumlu sonuç aldı; Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan beklenen tahsis kararı nihayet çıktı.

Aşkın Türeli: Paterson Köşkü restore edilsin!

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Bornova'daki 156 yıllık geçmişe sahip Paterson Köşkü'nün geçen yıl Aralık ayında çıkan yangında hasar gördüğünü belirterek, "Paterson Köşkü, bir an önce restore edilsin" dedi.

Paterson Köşkü restore edilecek mi?

Geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu önemli derecede hasar gören Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü için 2 yıldır tahsis kararını bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi, uzayan sürecin köşkün yaşatılmasını zorlaştıracağı görüşünde..

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Funda Kuzay ve Zafer Kuzay ortaklığında kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Altunbaş tarafından kuruldu.

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli Gürkan Şen ve Okan Mıhcı ortaklığında kuruldu.

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Kaplan tarafından kuruldu.

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çakmakoğlu ve Yiğitcan Çakmakoğlu tarafından kuruldu.

Paterson Köşkü restorasyon Haberi

Paterson Köşkü restorasyon

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 24 ayda tamamlamayı planladığı Bornova’da bulunan Paterson Köşkü'nün restorasyonunu hala tamamlanamadı. Günümüzden tam 160 yıl önce inşa edilen yapıyı şehre kazandırmak için harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16 Şubat 2016'da Kültür ve Turizm Bakanlığı ile imzaladığı protokol doğrultusunda 2016 yılı Haziran ayında restorasyon çalışmalarına başladı. 

Egeli Haber Gazetesi'nden Ertan Gürcaner'in haberine göre; 4 milyon 67 bin 945 lira bedelle Ekim Yatırım İnş. Taah. Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketine ihale edilen projenin taraflar arasında imzalanan sözleşme gereği kapsamında 24 ayda bitirilmesi planlanıyor. Ancak aradan geçen 38 ay gibi bir süre geçmesine karşı restorasyon çalışması hala tamamlanamadı.

TASFİYE EDİLDİ

Halkapınar'da bulunan tren depolama tesisi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarında yer alan Karayolu Taşıt Altgeçidi gibi birçok projenin başına gelen öngörüsüzlük Paterson...